Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 29 Haziran 2023 #1 Merhaba kaç gündür uğraşıyorum fakat hala tuşu olmayan Logitech marka mouse. DPI ayarlamaya çalışıyor bunaldım artık.
Merhaba kaç gündür uğraşıyorum fakat hala tuşu olmayan Logitech marka mouse. DPI ayarlamaya çalışıyor bunaldım artık.
arcturussa Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Logitechin hangi modeli? Ben Logitech g hub uygulamasindan ayarliyorum dpi degerini.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 30 Haziran 2023 #3 arcturussa dedi: Logitech'in hangi modeli? Ben Logitech G HUB uygulamasindan ayarliyorum DPI degerini. Genişletmek için tıkla... Sağ ol denerim sonra yazarım.
arcturussa dedi: Logitech'in hangi modeli? Ben Logitech G HUB uygulamasindan ayarliyorum DPI degerini. Genişletmek için tıkla... Sağ ol denerim sonra yazarım.
arcturussa Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 Daniellvl dedi: Sağ ol denerim sonra yazarım. Genişletmek için tıkla... Eger olmuyorsa logitech gaming software diye bir uygulama var onu dene bide.
Daniellvl dedi: Sağ ol denerim sonra yazarım. Genişletmek için tıkla... Eger olmuyorsa logitech gaming software diye bir uygulama var onu dene bide.