VXE markalı bir mouse satın aldım. Uygulamasını buldum ancak indirdiğimde çalışmadı. Sonrasında bir site buldum bu site üzerinden ayarlarımı yaptım ancak sitede en düşük DPI 200 olarak seçiliyor. Bunu daha fazla düşürmemin bir yolu var mı acaba?
VXE markalı bir mouse satın aldım. Uygulamasını buldum ancak indirdiğimde çalışmadı. Sonrasında bir site buldum bu site üzerinden ayarlarımı yaptım ancak sitede en düşük DPI 200 olarak seçiliyor. Bunu daha fazla düşürmemin bir yolu var mı acaba?
800 DPI kullanıyorum normalde. ETS2 oynarken 200 DPI'a alıyorum ama o bile birazcık fazla geliyor. Oyun içinden hassasiyette düşürülmüyor mecbur DPI düşürmem gerekiyor. Aslında hassasiyet düşürülüyor ama direksiyonun dönüşü mouse ile senkron olmuyor bu sefer.
Sitede ayar seçenekleri kısıtlı olabilir. Aşağıdan ATK Hub Desktop Driver'ı mı indirdiniz de çalışmadı? ATK Hub'da 10 DPI'a kadar indirilebildiği yazıyor ama her modeli destekliyor mu bilmiyorum. Umarım R1 SE de destekleniyordur.
Sitede ayar seçenekleri kısıtlı olabilir. Aşağıdan ATK Hub Desktop Driver'ı mı indirdiniz de çalışmadı? ATK Hub'da 10 DPI'a kadar indirilebildiği yazıyor ama her modeli destekliyor mu bilmiyorum. Umarım R1 SE de destekleniyordur.
800 DPI kullanıyorum normalde. ETS 2 oynarken 200 DPI'a alıyorum ama o bile birazcık fazla geliyor. Oyun içinden hassasiyette düşürülmüyor mecbur DPI düşürmem gerekiyor. Aslında hassasiyet düşürülüyor ama direksiyonun dönüşü mouse ile senkron olmuyor bu sefer.