Çözüldü Mouse hareket edince kasadan cızırtı sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kimseki

Femtopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR Vengeance RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 CL 30-36-36-76 1,4 V
SSD veya HDD modeli
Crucial T500 2TB
Ekran kartı
Asus Prime RTX5070ti
Anakart
MSI B850 EDGE TI WIFI
İşlemci
RYZEN7 7800x3d
3 anakart değiştirdim, coil whine yapıyor sandım; ama benim mouse Dongle'ı ve fareun kendisi yapıyormuş. İnternette başkaları da çözüm arayıp bulamıyor, anakartta sanıyor. Yaşayan varsa denesin, Dongle'lar ses yapabiliyor. Anakart MSI B850 MPG Edge Ti Wi-Fi. Fare Attack Shark R1.

Çözüm
Sorun Çözüldü: Fare Nedenli Gürültü
Yakın zamanda yaşadığım bir sorunu çözdüm ve benzer bir problemle karşılaşanlar için paylaşmak istedim. Bilgisayarımdan gelen rahatsız edici bir ses vardı ve sorunun kaynağını bulmakta zorlanıyordum. Sonunda anladım ki ses fareden geliyormuş. Fareyi değiştirdiğimde gürültü tamamen kesildi.
Eğer bilgisayarınızdan veya çevresel birimlerinden gelen garip sesler duyuyorsanız, farenizi kontrol etmenizi ve mümkünse farklı bir fareyle denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bazen en beklenmedik donanımlar bile bu tür sorunlara yol açabiliyor.
Umarım bu, başka kullanıcılara da yardımcı olur!
Sorun Çözüldü: Fare Nedenli Gürültü
Yakın zamanda yaşadığım bir sorunu çözdüm ve benzer bir problemle karşılaşanlar için paylaşmak istedim. Bilgisayarımdan gelen rahatsız edici bir ses vardı ve sorunun kaynağını bulmakta zorlanıyordum. Sonunda anladım ki ses fareden geliyormuş. Fareyi değiştirdiğimde gürültü tamamen kesildi.
Eğer bilgisayarınızdan veya çevresel birimlerinden gelen garip sesler duyuyorsanız, farenizi kontrol etmenizi ve mümkünse farklı bir fareyle denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bazen en beklenmedik donanımlar bile bu tür sorunlara yol açabiliyor.
Umarım bu, başka kullanıcılara da yardımcı olur!

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı