Mouse hareketi sürekli değişiyor

Windyrise

Kilopat
Bu sorunum birkaç yıldır var. Mouse'umda herhangi bir DPI veya hassasiyet ayarı değiştirmediğim halde, imlecin hareket hızı zaman zaman rastgele bir şekilde değişiyor. Sanki düz bir yoldan buzlu bir yola geçmiş gibi, imleç birden kontrolsüzce hızlanıyor ve savruluyormuş hissi veriyor.

Bu zamana kadar pek çok şey denedim:
  • Bilgisayarımı formatladığımda sorun kısa bir süreliğine düzeliyordu. Bu nedenle, başlangıçta sorunun bilgisayardan kaynaklandığını düşündüm.
  • Daha sonra tamamen yeni bir sisteme geçtim, ancak sorun devam etti.
  • Sorunun Mouse'tan kaynaklandığını varsayarak yeni bir mouse aldım. Ne yazık ki, bu da çözüm olmadı.
Konuyla ilgili bayağı bir araştırma yaptım yabancı 1 tane forumda sorunun elektrikten kaynaklandığını söylüyordu ve yeni bir yere taşındığında her şeyin düzeldiğinden bahsediyordu. Sorunun elektrikten kaynaklandığını, mouse kablosunu hareket ettirdiğinde veya farklı konumlarda kullandığında hissiyatının değişmesinin sonucuna bağlıyordu ben de aynı şekilde bunu denediğimde benim de imlecimin hareketi değişiyor. Sorun elektriksel ise nasıl çözebilirim bunu yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fare hızlandırma özelliğiniz açık olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Kullanıyorum.
Mousepad kullan.

Fare hızlandırma özelliğiniz açık olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Evet açık bir şekilde kullanıyorum. İvmeli kullanmak bir tercih meselesi ama zaten meselemiz ivme açıkken yavaş 10cm kaydırdım hızlı 10cm kaydırdım değil her şeyi aynı şekilde yaptığım halde farklı şekilde hareket etmesi.

İvmeyi kapatırsam alışık olmadığım başka bir şeye yönelmiş olucam. İvmeli şekilde oynayan kullanıcı sayısı daha fazladır çünkü default şekilde açık oluyor zaten windowsta. Tüm bu kullanıcılar bu şekilde oynuyor olamaz. Bir çok profesyonel oyuncu da ivme kullanıyor. Elektriksel olduğunu söyleyen forum linkini atsam o ihtimali düşünsek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı