AspyndoR Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Herhangi bir uygulamanın üzerine gelince mouseyle böyle gözüküyor bu ayarı nasıl kapatabilirim?
Çözüm Said HtmAGl 26 Ocak 2025 AspyndoR dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Windows gezginine girip "Görünüm > Göster > Öğe onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Bu arada Windows Gezgini dediğim şey normal dosyaları açtığın pencere. İstersen ekran görüntüsü atayım.
AspyndoR dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Windows gezginine girip "Görünüm > Göster > Öğe onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Bu arada Windows Gezgini dediğim şey normal dosyaları açtığın pencere. İstersen ekran görüntüsü atayım.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 26 Ocak 2025 #2 Tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım biraz daha açıklayıcı olabilir misin? Masaüstü ögelerinin üzerine geldiğinde tik için bir ikon mu çıkıyor? Şu sol üstteki. Artı 0 Eksi
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım biraz daha açıklayıcı olabilir misin? Masaüstü ögelerinin üzerine geldiğinde tik için bir ikon mu çıkıyor? Şu sol üstteki.
KS KS AspyndoR Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Evet. Artı 0 Eksi
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 26 Ocak 2025 #4 AspyndoR dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Windows gezginine girip "Görünüm > Göster > Öğe onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Bu arada Windows Gezgini dediğim şey normal dosyaları açtığın pencere. İstersen ekran görüntüsü atayım. Artı 0 Eksi Çözüm
AspyndoR dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Windows gezginine girip "Görünüm > Göster > Öğe onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Bu arada Windows Gezgini dediğim şey normal dosyaları açtığın pencere. İstersen ekran görüntüsü atayım.
KS KS AspyndoR Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Said HtmAGl dedi: Windows gezginine girip "görünüm > göster > öge onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Said HtmAGl dedi: Windows gezginine girip "görünüm > göster > öge onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Bu arada Windows Gezgini dediğim şey normal dosyaları açtığın pencere. İstersen ekran görüntüsü atayım. Genişletmek için tıkla... Buldum Dosya Gezgini yazınca çıktı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Windows gezginine girip "görünüm > göster > öge onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Said HtmAGl dedi: Windows gezginine girip "görünüm > göster > öge onay kutuları" ayarını kapatırsan gider. Bu arada Windows Gezgini dediğim şey normal dosyaları açtığın pencere. İstersen ekran görüntüsü atayım. Genişletmek için tıkla... Buldum Dosya Gezgini yazınca çıktı teşekkürler.