Mouse hızlı çevirince takılıyor

bebeto00

Centipat
Daha fazla  
Ben normalde küçük bir mouse pad kullanıyordum ve farede hiç takılma durma gibi sorunlar yaşanmıyordu. Şimdi yeni bir mousepade geçtim. Bu daha büyük ve yorumlari çok iyi. Bu mousepade geçtikten sonra ayni mouse bu sefer hızlı çevirince takılmaya başladı. Bu sadece bazı oyunlarda oluyor. Mesela CS2, Cyberpunk gibi oyunlar. Ama LoL veya masaüstünde mouse takılmadan akıcı biçimde çalışıyor. Ne yapmalıyım?

Mouse ta sıkıntı yoktur hocam CS2'de falan oluyorsa birdenbire çevirince arkadaki nesneler yüklenmiyor olabilir. Sistemini yazsana.

Kral eskisine göre daha hızlı çeviriyorsan farenin sensörü iyi değildir veya farenin IPS değeri düşüktür.

Eski mouse pad de deneyin bir de. Yine oluyorsa oyunlar ile ilgilidir ama olmuyorsa mouse pad ile ilgilidir.

Mouse ta sıkıntı yoktur hocam CS2'de falan oluyorsa birdenbire çevirince arkadaki nesneler yüklenmiyor olabilir. Sistemini yazsana.

Windows 10, RTX 4060, 32 GB RAM, Intel Core i5 14. nesil (bunu yazarken farenin mousepadteki kirmizi desenleri algilamadigini fark ettim farenin altindaki sensorde kirmizi oldugu için muhtemelen bunu mouse degistirmeden duzeltme yolu var midir?

Eski mouse pad de deneyin bir de. Yine oluyorsa oyunlar ile ilgilidir ama olmuyorsa mouse pad ile ilgilidir.
farenin mousepadteki kirmizi desenleri algilamadigini fark ettim farenin altindaki sensorde kirmizi oldugu için muhtemelen bunu mouse degistirmeden duzeltme yolu var midir?

Dediğim gibi eski mouse pad de deneyin.

Dediğim gibi eski mouse pad de deneyin.

Eski mouse pad tereyag gibi akiyor hatta yeni mousepadin kirmizi desenli olmayan tarafinda cevirince daha da tereyag gibi kaydi fakat kirmizi desenli kismini algilamiyor bunu nasıl çözerim?

Eski mouse pad tereyag gibi akiyor hatta yeni mousepadin kirmizi desenli olmayan tarafinda cevirince daha da tereyag gibi kaydi fakat kirmizi desenli kismini algilamiyor bunu nasıl çözerim?
O zaman kırmızı desenli olmayan bir mouse pad kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…