Mouse için pil önerisi

Merhaba, Migros'dan mouse pili alacağım ama pek anlamıyorum pillerden. Çinko karbon mu daha iyidir mouse için yoksa alkalin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Migros'dan mouse pili alacağım ama pek anlamıyorum pillerden. Çinko karbon mu daha iyidir mouse için yoksa alkalin mi?

Eki Görüntüle 2232822

Kesinlikle şarjlı pil al aşırı uzun ömürlü ve şarj süresi de uzun gidiyor bittiği vakit gece yatmadan tak sabaha Full dolu oluyor linki bırakıyorum. H
ttps://app.hb.biz/r4jab8KWfCB2
Bunu alırsan daha 6 yıl pil almazsın sana söyleyim konsolumda kullanıyorum kullanım ömrü de çok uzun bulursan ikilisini al ben öyle aldım kırtasiyelerde vs de bulursun.

Eki Görüntüle 2232822

Eğer kullandığınız mouse AAA (yani ince kalem pil diye bilinen pil) kullanıyorsa herhangi bir AAA pil alabilirsiniz. Ama daha kalın olan normal kalem pil (yani AA) kullanıyorsa AA boyutunda olandan almanız gerekir.

Pil kimyası önemsiz, Duracell gibi güvenilir bir marka al, mouse zaten pil harcamıyor yıllarca gidiyor.

Dikey fareler çok yiyor diye biliyorum. 3 ay falan gidiyor AAA ince pil kullanıyorum.

Sağ ol ama şarla uğraşmıyorum hocam kimyası için sormuştum.

Dikey fareler çok yiyor diye biliyorum. 3 ay falan gidiyor AAA ince pil kullanıyorum.

O zaman şarjlı pil almak daha mantıklı olabilir. Benim tavsiyem 4'lü paket alın yedekli kullanabilirsiniz.

Pil tavsiyem:

Şarj Cihazı Tavsiyem: https://www.ikea.com.tr/urun/stenkol-pil-sarj-aleti-90496954 (199 TL)

Sağ ol ama şarla uğraşmıyorum hocam kimyası için sormuştum.

Bu mesajınızı şimdi gördüm, o zaman kullan at herhangi AAA pil işinizi görür. Varta ya da Duracell daha performanslı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…