R revo61 Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 644 Çözümler 5 9 Kasım 2019 #1 İnternette rehber videoları izledim adamlar bayağı direksiyon ile oynar gibi mouse ile oynuyorlar ama bilemedim. Aranızda bu şekilde oynayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
İnternette rehber videoları izledim adamlar bayağı direksiyon ile oynar gibi mouse ile oynuyorlar ama bilemedim. Aranızda bu şekilde oynayan var mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2019 #2 Zor. Kaldıki Formula 1 oyunu gerçek simülasyondur, yani araba yarışı değildir. En azından gamepad'e ihtiyacın var. Ben gamepad de oynuyorum ve bunda bile zor oluyor.
Zor. Kaldıki Formula 1 oyunu gerçek simülasyondur, yani araba yarışı değildir. En azından gamepad'e ihtiyacın var. Ben gamepad de oynuyorum ve bunda bile zor oluyor.
R revo61 Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 644 Çözümler 5 9 Kasım 2019 #3 SideWinder dedi: Zor. Kaldıki Formula 1 oyunu gerçek simülasyondur, yani araba yarışı değildir. En azından gamepad'e ihtiyacın var. Ben gamepad de oynuyorum ve bunda bile zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın zaten klavyeyle bazı pistlerde iyi oynanabiliyor ama Monaco gibi pistlerde oynamak ölüm gibi
SideWinder dedi: Zor. Kaldıki Formula 1 oyunu gerçek simülasyondur, yani araba yarışı değildir. En azından gamepad'e ihtiyacın var. Ben gamepad de oynuyorum ve bunda bile zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın zaten klavyeyle bazı pistlerde iyi oynanabiliyor ama Monaco gibi pistlerde oynamak ölüm gibi
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2019 #4 Aslında asisti birazcık kıssan klavyeyle de oynanmaz. Yoksa Monako hep öyle.
musapat Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek güvenlik - moto kurye 15 Mart 2020 #5 var ben oynuyorum mesela kimseye yardımcı olmak istemiyorum ama burda olayım çünki technopat bana çok yardımcı oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burda açıklama linki var kendim bulana kadar çok uğraşmıştım
var ben oynuyorum mesela kimseye yardımcı olmak istemiyorum ama burda olayım çünki technopat bana çok yardımcı oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burda açıklama linki var kendim bulana kadar çok uğraşmıştım
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 15 Mart 2020 #6 Mouse ile oynanabiliyorsa ben indiriyorum oyunu.