K Kopernik Pizza Femtopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #1 DPI ayarlarında bir sorun yok, ama sanki bir ağırlık var gibi. Nasıl düzeltebilirim, monitörden kaynaklı olabilir mi?
DPI ayarlarında bir sorun yok, ama sanki bir ağırlık var gibi. Nasıl düzeltebilirim, monitörden kaynaklı olabilir mi?
L LitmiL Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #2 Windows ayarlarından hassasiyeti kontrol edebilirsin.
K Kopernik Pizza Femtopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #3 LitmiL dedi: Windows ayarlarından hassasiyeti kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... DPI'da (hassasiyette) sorun yok dedim.
LitmiL dedi: Windows ayarlarından hassasiyeti kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... DPI'da (hassasiyette) sorun yok dedim.
L LitmiL Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #4 Kopernik Pizza dedi: DPI'da (hassasiyette) sorun yok dedim. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben DPI deyince farenin üstünden tuş veya programından anladım.
Kopernik Pizza dedi: DPI'da (hassasiyette) sorun yok dedim. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben DPI deyince farenin üstünden tuş veya programından anladım.
K Kopernik Pizza Femtopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #5 LitmiL dedi: Özür dilerim ben DPI deyince farenin üstünden tuş veya programından anladım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Benim demek istediğim şey sanki mouse ekranda yırtılıyormuş gibi olması. Tarif edemiyorum.
LitmiL dedi: Özür dilerim ben DPI deyince farenin üstünden tuş veya programından anladım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Benim demek istediğim şey sanki mouse ekranda yırtılıyormuş gibi olması. Tarif edemiyorum.