Mouse imleci çok titriyor

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar. Mouse'mi yıllardır kullanıyorum ancak son 1 ayda mouse imleci çok fazla titremeye başladı rahatsız ediyor artık. Masaüstünde test yapıyorum fareyi dümdüz itiyorum titreye titreye sağa doğru gidiyor yani ne yapacağım bilmiyorum. Mouse A4Tech X7 Gaming mouse, mouse pad Razer Goliathus.

Hocam yıllardır kullanıyorum demişsiniz. Kullandığınız farenin optiğinin ne kadar iyi olduğu muamma ki o bütçede bir farenin ömrünü doldurduğunu düşünüyorum.
Zaten sensörü artık çalışmıyor ışık yok, yeni setup dizerken güzel oyuncu mouse alacağım zaten geçici olarak bir çözüm yok mudur?

Merhaba arkadaşlar. Mouse'mi yıllardır kullanıyorum ancak son 1 ayda mouse imleci çok fazla titremeye başladı rahatsız ediyor artık. Masaüstünde test yapıyorum fareyi dümdüz itiyorum titreye titreye sağa doğru gidiyor yani ne yapacağım bilmiyorum. Mouse A4Tech X7 Gaming mouse, mouse pad Razer Goliathus.

Sensör sizlere ömür hocam aynısını yaşadım. Bir çözümü yok gibi. Mouse pad değişin tekrar deneyin veya masada kullanın.

Yıllardır kullanıyormuşsun sensoru bozulmuştur. Tamir ettirebilirsin belki bilen birine tamir ettirebilirsin ama baksalarda yine uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı