DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 4 Temmuz 2022 #1 İmleci değiştirdiğimiz bir program vardı, adını unuttum. Güzel imleçler var, örnek bir tane koyuyorum. Programın adını bilen yazabilir mi ? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-07-04 131111.jpg 797 bayt · Görüntüleme: 51
İmleci değiştirdiğimiz bir program vardı, adını unuttum. Güzel imleçler var, örnek bir tane koyuyorum. Programın adını bilen yazabilir mi ?
kurukafa11 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 DoktorBey19 dedi: İmleci değiştirdiğimiz bir program vardı, adını unuttum. Güzel imleçler var, örnek bir tane koyuyorum. Programın adını bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Custom cursor diye bir uygulama vardı diye hatırlıyorum o olabilir mi acaba bahsettiğiniz uygulama? Artı 0 Eksi
DoktorBey19 dedi: İmleci değiştirdiğimiz bir program vardı, adını unuttum. Güzel imleçler var, örnek bir tane koyuyorum. Programın adını bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Custom cursor diye bir uygulama vardı diye hatırlıyorum o olabilir mi acaba bahsettiğiniz uygulama?
KS KS DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 5 Temmuz 2022 #3 kurukafa11 dedi: Custom cursor diye bir uygulama vardı diye hatırlıyorum o olabilir mi acaba bahsettiğiniz uygulama? Genişletmek için tıkla... aslında tam o değil ama onu da alabilirim aslında, siz kullanıyor musunuz ? Artı 0 Eksi
kurukafa11 dedi: Custom cursor diye bir uygulama vardı diye hatırlıyorum o olabilir mi acaba bahsettiğiniz uygulama? Genişletmek için tıkla... aslında tam o değil ama onu da alabilirim aslında, siz kullanıyor musunuz ?
kurukafa11 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #4 Şu an da kullanmıyorum. Birkaç yıl önce merak edip kullanmıştım. Artı 0 Eksi