CiceroZ Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Merhaba. Windows mouse imlecini Hades'teki imleç yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 17 Aralık 2021 #2 Windows 10’da Fare İmleci Nasıl Değiştirilir? Google yazsan cevabı var zaten? Tek yapman gereken Hades derken oyundan bahsediyorsun galiba? Onun tasarımını bulmak. Artı 0 Eksi
Windows 10’da Fare İmleci Nasıl Değiştirilir? Google yazsan cevabı var zaten? Tek yapman gereken Hades derken oyundan bahsediyorsun galiba? Onun tasarımını bulmak.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 17 Aralık 2021 #3 CiceroZ dedi: Merhaba. Windows mouse imlecini Hades'teki imleç yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer steam üzerinde oyuna sahipsen My computer>C:>Program files(x86)>steam>steamapps>common>Hades>x64 yolundan img'i mouse cursor olarak ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
CiceroZ dedi: Merhaba. Windows mouse imlecini Hades'teki imleç yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer steam üzerinde oyuna sahipsen My computer>C:>Program files(x86)>steam>steamapps>common>Hades>x64 yolundan img'i mouse cursor olarak ayarlayabilirsin.