Mouse imleci kendi kendine hareket etti

Abdullah Kaya12

Picopat
Merhabalar, bugün normal Web'de geziniyordum sonra Technopat'a bakayım dedim fareyi elimden bıraktım ve fare imleci çok yavaşça sola doğru kaymaya başladı ufak titreyerek sonra durdu. Paranoya yapıp virüs taraması yaptım zaten bayağıdır Kaspersky Cloud Free kullanıyorum ama yine de işkillendim tarama temiz çıktı. Mousem 2 yıllık bir de mouse pad üzerinde kullanıyorum. Sizce mouse kaynaklı mıdır? Masaya çarpmadığıma kesinlikle eminim.

Kolunuz touchpad'e değmesin? Zamanında öyle kolum değdiği için görev yöneticisi açılmıştı 1 hafta bilgisayarı açmamıştım

Faren hafifse böyle şeylerin olması çok normal.

Perşembe günüde buna benzer bir konu açmışsınız. Kaspersky temiz diyor ve halen şüpheniz varsa format atın içiniz rahatlasın. Fakat virüs olacağını pek zannetmiyorum.

Perşembe günüde buna benzer bir konu açmışsınız. Kaspersky temiz diyor ve halen şüpheniz varsa format atın içiniz rahatlasın. Fakat virüs olacağını pek zannetmiyorum.
2 ay oluyor formatlayalı önceden trojan yemiştim ondan sonra her şeyi kafaya takar oldum.

Öncelikle zararlı olduğunu düşünmüyorum şahsen ben sizin imlecinizi yönlendirsem ufak ufak değil bütün ekranı gezdirirdim (!)

Şaka bir yana kendiniz de söylemişsiniz ufak ve titreye titreye yani mouse sensöründen kaynaklı büyük ihtimalle. Başka mouse deneyebilirsiniz isterseniz. Kaspersky kullanıyormuşsunuz zaten Kaspersky'ı bypass etmek öyle kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…