6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 8 Ağustos 2019 #1 Bugün bilgisayarımda çok tuhaf bir olay ile karşılaştım millet. Bilgisayarımın klavyesindeki yön tuşlarına basınca fare imleci hareket ediyor. Klavyede sağa basıyorum, imleç sağa gidiyor. Sola basıyorum, sola gidiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Bugün bilgisayarımda çok tuhaf bir olay ile karşılaştım millet. Bilgisayarımın klavyesindeki yön tuşlarına basınca fare imleci hareket ediyor. Klavyede sağa basıyorum, imleç sağa gidiyor. Sola basıyorum, sola gidiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Çözüm XanthiN 8 Ağustos 2019 647624518 dedi: Bilgisayarımın klavyesindeki yön tuşlarına basınca fare imleci hareket ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır Fareyi klavye ile denetle kısmındaki ayarları değiştirin.
647624518 dedi: Bilgisayarımın klavyesindeki yön tuşlarına basınca fare imleci hareket ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır Fareyi klavye ile denetle kısmındaki ayarları değiştirin.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.184 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 8 Ağustos 2019 #2 647624518 dedi: Bilgisayarımın klavyesindeki yön tuşlarına basınca fare imleci hareket ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır Fareyi klavye ile denetle kısmındaki ayarları değiştirin. Artı 0 Eksi Çözüm
647624518 dedi: Bilgisayarımın klavyesindeki yön tuşlarına basınca fare imleci hareket ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır Fareyi klavye ile denetle kısmındaki ayarları değiştirin.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 8 Ağustos 2019 #3 Başlat>Ayarlar>Erişim kolaylığı>Fare sekmesinde ayar açıksa kapalı yapın. Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır bu konumdaki ayar açıksa onu da kapatın. Artı 0 Eksi
Başlat>Ayarlar>Erişim kolaylığı>Fare sekmesinde ayar açıksa kapalı yapın. Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır bu konumdaki ayar açıksa onu da kapatın.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #4 Arama kısmından "Erişim Kolaylığı Merkezini" açın. Aşağıdan Fare kullanımını kolaylaştır seçeneğine girin. Fareyi klavyeyle denetle kısmındaki "Fare Tuşlarını Etkinleştir" seçeneğinde tik var ise kaldırıp kaydedin. Artı 0 Eksi
Arama kısmından "Erişim Kolaylığı Merkezini" açın. Aşağıdan Fare kullanımını kolaylaştır seçeneğine girin. Fareyi klavyeyle denetle kısmındaki "Fare Tuşlarını Etkinleştir" seçeneğinde tik var ise kaldırıp kaydedin.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.542 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 8 Ağustos 2019 #5 Varsa sarı alanın tikini kaldırın. Onun haricinde nasıl çözülebilir bilmiyorum. Artı 0 Eksi