slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #11 Malware.AI dedi: Diğer 2'si nasıl oldu? Yapacak bir şeyiniz yok gibi gözüküyor, yeniden bağlayabilirsiniz bir bilir kişinin yardımıyla ancak sağlam olacağını sanmıyorum. FPS oyunlarında falan sert hareket yaparken yine problem olacaktır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yapsam şimdilik idare eder taşınacağımız için şimdilik pek mouse isteme şansım yok.
Malware.AI dedi: Diğer 2'si nasıl oldu? Yapacak bir şeyiniz yok gibi gözüküyor, yeniden bağlayabilirsiniz bir bilir kişinin yardımıyla ancak sağlam olacağını sanmıyorum. FPS oyunlarında falan sert hareket yaparken yine problem olacaktır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yapsam şimdilik idare eder taşınacağımız için şimdilik pek mouse isteme şansım yok.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #12 slim14 dedi: Yapsam şimdilik idare eder taşınacağımız için şimdilik pek mouse isteme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Kabloları uçları değecek şekilde bağlayıp tutturmanız lazım. Çok anlamam ama büyük ihtimalle böyledir.
slim14 dedi: Yapsam şimdilik idare eder taşınacağımız için şimdilik pek mouse isteme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Kabloları uçları değecek şekilde bağlayıp tutturmanız lazım. Çok anlamam ama büyük ihtimalle böyledir.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #13 Son durum bu arkadaşım tamir etmeye çalışırken ben böyle mousun deyip yere bir attı(kabloları ve tuşları yok) Durum bu. Dosya Ekleri WIN_20240722_16_08_09_Pro.jpg 113,7 KB · Görüntüleme: 32
Son durum bu arkadaşım tamir etmeye çalışırken ben böyle mousun deyip yere bir attı(kabloları ve tuşları yok) Durum bu.