Mouse kablosu soyuldu

XniDD

Decapat
Daha fazla  
Legion M300 mouse uzun kullanım sonucu kablosu bu hâle geldi. Tutukluk yapıyordu ve şimdi de artık bilgisayar tarafından algılanmıyor. Tamirciye götüreceğim fakat buradan ön bilgi edinmek istiyorum: Maliyeti nedir, nasıl yapılır ya da yapılır mı? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 3a552bcf-5953-4b38-b672-c7dcc08c7a42.jpg
    3a552bcf-5953-4b38-b672-c7dcc08c7a42.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılırda ondan sonrası düzen tutar mı meçhul.

Tamirci soyucu değilse uygun bir fiyat tutar. USB kablosunu değiştirecek ya da ucunu kesip sağlam bir USB kablonun ucunu lehimleyecek. Yaklaşık 2 yıl önce USB'li hoparlör için yaptırmıştık, 40-50 TL gibi bir ücret almışlardı sizinkinden daha kötü durumda olmasına rağmen. 100-150 TL'ye kurtarırsınız diye düşünüyorum.

Tamirci soyucu değilse uygun bir fiyat tutar. USB kablosunu değiştirecek ya da ucunu kesip sağlam bir USB kablonun ucunu lehimleyecek. Yaklaşık 2 yıl önce USB'li hoparlör için yaptırmıştık, 40-50 TL gibi bir ücret almışlardı sizinkinden daha kötü durumda olmasına rağmen. 100-150 TL'ye kurtarırsınız diye düşünüyorum.

Şimdi götürdüm 2 3 yere hiçbiri yapmıyor. Birisi hatta sana hurda bir kablo vereyim ucunu kesip bantlarsın dedi yani şaka gibi :D İstanbul'da bildiğiniz yapan bir yer varsa gidebilirim oraya.

Şimdi götürdüm 2-3 yere hiçbiri yapmıyor. Birisi hatta sana hurda bir kablo vereyim ucunu kesip bantlarsın dedi yani şaka gibi :D İstanbul'da bildiğiniz yapan bir yer varsa gidebilirim oraya.
Aslında dediği gibi hurda kablonun ucunu ekleyebilirsiniz. Benim farenin birine öyle yaptım, hem kabloyu uzattım hem de içten kırık kablodan kurtuldum. Yapan yer bulmak zor, ben Ankara'dayım. Zar zor ikna etmiştik bir tamirciyi, o da epey uğraşmıştı.

Aslında dediği gibi hurda kablonun ucunu ekleyebilirsiniz. Benim farenin birine öyle yaptım, hem kabloyu uzattım hem de içten kırık kablodan kurtuldum. Yapan yer bulmak zor, ben Ankara'dayım. Zar zor ikna etmiştik bir tamirciyi, o da epey uğraşmıştı.
çok riskli ve kullanması zahmetli duruyor. yenisini alırım daha iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı