M miados Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı 4060 İşlemci R5 5600 Selamlar. Bilgisayar masaüstünde bile olsa mouse kasarak ilerliyor, takılıyor. Beni çok rahatsız ediyor. Sorun farede değil, dört kere falan değiştirdim ama sorun devam ediyor. Çözümleri neler olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Selamlar. Bilgisayar masaüstünde bile olsa mouse kasarak ilerliyor, takılıyor. Beni çok rahatsız ediyor. Sorun farede değil, dört kere falan değiştirdim ama sorun devam ediyor. Çözümleri neler olabilir?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.011 Çözümler 11 15 Ağustos 2024 #2 Monitörü kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS M miados Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 KenanBulutE dedi: Monitörü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Görüntümde bir şey yok, oyun akıyor gidiyor ama mouse takılıyor. Artı 0 Eksi
KenanBulutE dedi: Monitörü kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Görüntümde bir şey yok, oyun akıyor gidiyor ama mouse takılıyor.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #4 Sadece oyunda mı oluyor? Polling rate ile ilgili olabilir. Artı 0 Eksi
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #5 165Hz monitörüm var fakat bu sorundan ötürü 100Hz'de kullanıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS M miados Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #6 bdxmrz dedi: Sadece oyunda mı oluyor? Polling rate ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Genellikle arkada oyun açınca oluyor, masaüstünde döndüğümde de takılmalar devam ediyor. denizcetinkaya dedi: 165Hz monitörüm var fakat bu sorundan ötürü 100Hz'de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağını anlamadım ki. 60Hz şu an monitörüm. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Sadece oyunda mı oluyor? Polling rate ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Genellikle arkada oyun açınca oluyor, masaüstünde döndüğümde de takılmalar devam ediyor. denizcetinkaya dedi: 165Hz monitörüm var fakat bu sorundan ötürü 100Hz'de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağını anlamadım ki. 60Hz şu an monitörüm.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #7 miados dedi: Genellikle arkada oyun açınca oluyor, masaüstünde döndüğümde de takılmalar devam ediyor. Sorunun kaynağını anlamadım ki. 60Hz şu an monitörüm. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD markasını falan atar mısınız? SSD zorlandığı için olabiliyor bende klavyeye bastığım tuşlar 5 saniye sonra falan çıkıyor ekranda. Artı 0 Eksi
miados dedi: Genellikle arkada oyun açınca oluyor, masaüstünde döndüğümde de takılmalar devam ediyor. Sorunun kaynağını anlamadım ki. 60Hz şu an monitörüm. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD markasını falan atar mısınız? SSD zorlandığı için olabiliyor bende klavyeye bastığım tuşlar 5 saniye sonra falan çıkıyor ekranda.
KS KS M miados Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #8 bdxmrz dedi: Hocam SSD markasını falan atar mısınız? SSD zorlandığı için olabiliyor bende klavyeye bastığım tuşlar 5 saniye sonra falan çıkıyor ekranda. Genişletmek için tıkla... MSI M371 500GB Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Hocam SSD markasını falan atar mısınız? SSD zorlandığı için olabiliyor bende klavyeye bastığım tuşlar 5 saniye sonra falan çıkıyor ekranda. Genişletmek için tıkla... MSI M371 500GB
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #9 miados dedi: MSI M371 500GB Genişletmek için tıkla... Pek bir sorunda yok gibi hocam en kötü SSD değişin. Artı 0 Eksi
miados dedi: MSI M371 500GB Genişletmek için tıkla... Pek bir sorunda yok gibi hocam en kötü SSD değişin.
KS KS M miados Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #10 bdxmrz dedi: Pek bir sorunda yok gibi hocam en kötü SSD değişin. Genişletmek için tıkla... Zaten 1 TB yapmayı planlıyordum ama çok gıcık etti bu sorun. Bazen çok fazla takılıyor bazen arada bir. Polling Rate'i azaltamıyor muyum? Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Pek bir sorunda yok gibi hocam en kötü SSD değişin. Genişletmek için tıkla... Zaten 1 TB yapmayı planlıyordum ama çok gıcık etti bu sorun. Bazen çok fazla takılıyor bazen arada bir. Polling Rate'i azaltamıyor muyum?