darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #1 Yeni bir mouse aldım kayarken ses çıkarıyor. Sizce iade edeyim mi yoksa altına bir şey yapıştırılarak düzelir mi?
Yeni bir mouse aldım kayarken ses çıkarıyor. Sizce iade edeyim mi yoksa altına bir şey yapıştırılarak düzelir mi?
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #2 İade et bence. Adı üstünde "yeni" ürün satın almışsın, kusursuz olmasını istemek senin hakkın. Yüksek ihtimalle altındaki kaydırıcı pedlerde sorun var. Hatta bu sorun ürüne ait kronik bir sorun bile olabilir. Artı 0 Eksi
İade et bence. Adı üstünde "yeni" ürün satın almışsın, kusursuz olmasını istemek senin hakkın. Yüksek ihtimalle altındaki kaydırıcı pedlerde sorun var. Hatta bu sorun ürüne ait kronik bir sorun bile olabilir.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2024 #3 MousePad'inde bir sorun olmasın ? darkgamer dedi: Yeni bir mouse aldım kayarken ses çıkarıyor. Sizce iade edeyim mi yoksa altına bir şey yapıştırılarak düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
MousePad'inde bir sorun olmasın ? darkgamer dedi: Yeni bir mouse aldım kayarken ses çıkarıyor. Sizce iade edeyim mi yoksa altına bir şey yapıştırılarak düzelir mi? Genişletmek için tıkla...
KS KS darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #4 Egeax dedi: MousePad'inde bir sorun olmasın ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Diğer farem ses çıkarmıyor. Artı 0 Eksi
Egeax dedi: MousePad'inde bir sorun olmasın ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Diğer farem ses çıkarmıyor.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2024 #5 darkgamer dedi: Hayır. Diğer farem ses çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman değiştirin veya iade edin hocam. Artı 0 Eksi
darkgamer dedi: Hayır. Diğer farem ses çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman değiştirin veya iade edin hocam.
Enzo St. John Hectopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.095 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #6 Videosunu atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #7 Enzo St. John dedi: Videosunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İade ettim. Artı 0 Eksi