Rasim Eren Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 6 22 Nisan 2018 #1 Oyunlarda mousea dokunmadığım halde kendi kendine dönmeye başlıyor, sebebi ne olabilir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2018
Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 22 Nisan 2018 #2 Başka mouselarda da aynı sorun var mı ?
Rasim Eren Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 6 22 Nisan 2018 #4 Randower dedi: Başka mouselarda da aynı sorun var mı ? Genişletmek için tıkla... Yok
Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 22 Nisan 2018 #5 Rasim Eren dedi: Yok Genişletmek için tıkla... Lazerinde sıkıntı vardır. Çok ince iş o. Varsa garantiye gönder aldığın firmanın yoksa da yapacak pek bişeyin yok dostum.
Rasim Eren dedi: Yok Genişletmek için tıkla... Lazerinde sıkıntı vardır. Çok ince iş o. Varsa garantiye gönder aldığın firmanın yoksa da yapacak pek bişeyin yok dostum.
Rasim Eren Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 6 22 Nisan 2018 #6 Randower dedi: Rasim Eren dedi: Yok Genişletmek için tıkla... Lazerinde sıkıntı vardır. Çok ince iş o. Varsa garantiye gönder aldığın firmanın yoksa da yapacak pek bişeyin yok dostum. Genişletmek için tıkla... Bimeks'ten almıştım,bulunduğum ilde bimeks kalmadı.
Randower dedi: Rasim Eren dedi: Yok Genişletmek için tıkla... Lazerinde sıkıntı vardır. Çok ince iş o. Varsa garantiye gönder aldığın firmanın yoksa da yapacak pek bişeyin yok dostum. Genişletmek için tıkla... Bimeks'ten almıştım,bulunduğum ilde bimeks kalmadı.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.866 Makaleler 6 Çözümler 138 22 Nisan 2018 #7 Sıradan bir ofis faresi kullanıyorum. Uzun süre bekleyince bütün oyunlarda karakter tavana bakıyor hale geliyor. Sanırım lazer kaynaklı olarak çok kararlı çalışamıyor. Çok abartı şekilde yaşamıyorsanız hiç kafaya takmayın derim.
Sıradan bir ofis faresi kullanıyorum. Uzun süre bekleyince bütün oyunlarda karakter tavana bakıyor hale geliyor. Sanırım lazer kaynaklı olarak çok kararlı çalışamıyor. Çok abartı şekilde yaşamıyorsanız hiç kafaya takmayın derim.
Rasim Eren Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 6 22 Nisan 2018 #8 Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.