Mouse kendi kendine hareket ediyor

JCaesar

Hectopat
Farenin yüzeyi ile alakalı bir değil fareyi havada tuttuğumdada oluyor virüs programını açtığımda ise kesiliyor sanki biri beni kontrol ediyormuş gibi Alt Tab yapıyor başka uygulamalar açıyor Malwarebytes ve Kaspersky'dan tarattım ama hiçbir şey çıkmıyor sorun bir gün oluyor sonra 1 ay sonra tekrar oluyor ne yapmam lazım? İllaki format mı?

Backdoor falan kurmuş olabilirler, ben bir RAT yemiştim antivirüslerim düzgün çalışmıyordu Malwarebytes, BitDefender bile bozuluyordu.

Pek bilgim olmadığı için bir şey diyemem, anakart, SSD'ye bile sızan virüsler var diye biliyorum. Benim yediğim virüs formatla bile geçmemişti adama para ödemek zorunda kalmıştım virüsü bana atana.

Sonradan donanımlarımı değiştim zaten.

Nasıl para ödedin adam e-mailine bana para atarsan çıkarım mı dedi ne yaptı.

Nasıl para ödedin adam e-mailine bana para atarsan çıkarım mı dedi ne yaptı.

Vallahi eski hikaye, Discord'dan dosya atmıştı benden örnek veriyorum bir tane MMORPG oyununda 50 dolar gibi bir değeri olan eşya istemişti bırakmak için bilgisayarı, çünkü ben bilgisayarı açmıyordum direkt açınca mining falan yaptırıyordu çok garip olaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…