H0st Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 34 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar mouse kendi kendine hareket etti dediğim gibi. Daha önceden yanlışlıkla bir trojan virüsü açmıştım (yani virustotal.com öyle gösteriyordu.) Ben de MBAM ve Kaspersky ile tarattım bir şey çıkmadı, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Arkadaşlar mouse kendi kendine hareket etti dediğim gibi. Daha önceden yanlışlıkla bir trojan virüsü açmıştım (yani virustotal.com öyle gösteriyordu.) Ben de MBAM ve Kaspersky ile tarattım bir şey çıkmadı, ne yapabilirim?
baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Hareket etti derken titreme gibi birşey mi?
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 10 Şubat 2021 #3 Mouse'un kablosunu bilgisayardan çıkarıp öyle bekleyin. Oluyorsa ayvayı yemişsiniz demektir.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 10 Şubat 2021 #4 Birileri bilgisayara erişip hareket ettirmiş olabilir mi acaba?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 10 Şubat 2021 #5 Biri senin bilgisayarında dur izleyeyim şunu ne yapıyor diyerek izlerken yanlışıkla masaya falan mı vurdu acaba?
Biri senin bilgisayarında dur izleyeyim şunu ne yapıyor diyerek izlerken yanlışıkla masaya falan mı vurdu acaba?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 Senin değerli bilgilerini çalmaya çalışıyorlar.
H0st Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 34 10 Şubat 2021 #7 baid dedi: Hareket etti derken titreme gibi birşey mi? Genişletmek için tıkla... tam olarak değil birkaç cm yani parmakla ölçülebilecek kadar küçük hareketlenmeler gördüm 2 kere. Oğuzhan Necip Şahin dedi: Birileri bilgisayara erişip hareket ettirmiş olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de ondan korkuyorum Fakat Mbam ile Kaspersky tarattım bir şey çıkmadı. blavlmao dedi: Mouse'un kablosunu bilgisayardan çıkarıp öyle bekleyin. Oluyorsa ayvayı yemişsiniz demektir. Genişletmek için tıkla... Kabloyu çıkarınca mouse gidiyor.
baid dedi: Hareket etti derken titreme gibi birşey mi? Genişletmek için tıkla... tam olarak değil birkaç cm yani parmakla ölçülebilecek kadar küçük hareketlenmeler gördüm 2 kere. Oğuzhan Necip Şahin dedi: Birileri bilgisayara erişip hareket ettirmiş olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de ondan korkuyorum Fakat Mbam ile Kaspersky tarattım bir şey çıkmadı. blavlmao dedi: Mouse'un kablosunu bilgisayardan çıkarıp öyle bekleyin. Oluyorsa ayvayı yemişsiniz demektir. Genişletmek için tıkla... Kabloyu çıkarınca mouse gidiyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 10 Şubat 2021 #8 H0st dedi: tam olarak değil birkaç cm yani parmakla ölçülebilecek kadar küçük hareketlenmeler gördüm 2 kere. Ben de ondan korkuyorum Fakat Mbam ile Kaspersky tarattım bir şey çıkmadı. Kabloyu çıkarınca mouse gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte adam diyorki. Kabloyu çıkarda belki başka biri yapıyordur diye. Yani emin ol diye.
H0st dedi: tam olarak değil birkaç cm yani parmakla ölçülebilecek kadar küçük hareketlenmeler gördüm 2 kere. Ben de ondan korkuyorum Fakat Mbam ile Kaspersky tarattım bir şey çıkmadı. Kabloyu çıkarınca mouse gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte adam diyorki. Kabloyu çıkarda belki başka biri yapıyordur diye. Yani emin ol diye.
H0st Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 34 10 Şubat 2021 #9 Arkadaşlar tamam bende biraz paranoyaklık olabilir fakat ben burada tedirgin oluyorum cidden biraz anlayışlı olun lütfen. 382019 dedi: Tamam işte adam diyorki. Kabloyu çıkarda belki başka biri yapıyordur diye. Yani emin ol diye. Genişletmek için tıkla... Daha önce denemiştim şimdi aklıma geldi. Ciddi bir şekilde kamerayı karşısına koymuştum monitörün çeksin belki bir şey olur diye
Arkadaşlar tamam bende biraz paranoyaklık olabilir fakat ben burada tedirgin oluyorum cidden biraz anlayışlı olun lütfen. 382019 dedi: Tamam işte adam diyorki. Kabloyu çıkarda belki başka biri yapıyordur diye. Yani emin ol diye. Genişletmek için tıkla... Daha önce denemiştim şimdi aklıma geldi. Ciddi bir şekilde kamerayı karşısına koymuştum monitörün çeksin belki bir şey olur diye
baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #10 MalwareBytes ile tarat.