MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Merhaba, arkadaş mouse kendiliğinden aşağı doğru gidiyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Selo45 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 350 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Laptop mu masaüstü mü? ona göre düşünce yapmam gerek.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 MelonMusk dedi: Merhaba, arkadaş mouse kendiliğinden aşağı doğru gidiyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer laptop ise sol elin klavyedeyken fark etmeden touchpad'e değiyor olabilir misin?
MelonMusk dedi: Merhaba, arkadaş mouse kendiliğinden aşağı doğru gidiyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer laptop ise sol elin klavyedeyken fark etmeden touchpad'e değiyor olabilir misin?
MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 Selo45 dedi: Laptop mu masaüstü mü? ona göre düşünce yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Laptop Gingka Hagane dedi: Eğer laptop ise sol elin klavyedeyken fark etmeden touchpad'e değiyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm elimi bilgisayardan çektim hala olmaya devam etti
Selo45 dedi: Laptop mu masaüstü mü? ona göre düşünce yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Laptop Gingka Hagane dedi: Eğer laptop ise sol elin klavyedeyken fark etmeden touchpad'e değiyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm elimi bilgisayardan çektim hala olmaya devam etti
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 You hacked (!) hem ironi hem ironi değil yani hackenmiş olabilirsin veya virüs.
jeremymind Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #6 Touchpadi kapatıp kontrol etmeyi dene.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Mayıs 2021 #7 Mouse'un sensorü bozulmuş olabilir, farklı bir mouse ile deneyin.
MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #8 SwindelieR dedi: You hacked (!) hem ironi hem ironi değil yani hackenmiş olabilirsin veya virüs. Genişletmek için tıkla... KasperSky'dan tam tarama yaptım virüs yok
SwindelieR dedi: You hacked (!) hem ironi hem ironi değil yani hackenmiş olabilirsin veya virüs. Genişletmek için tıkla... KasperSky'dan tam tarama yaptım virüs yok
D DenizENGİN Attopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #9 Muhtemellen toucpad veya şu fareyi koyduğun yer varya ordan dolayı mouse hafif kayıyor eğer bu çözüm olmadısya sensör bozuk olabilir fakat değilse muhtemlen bir virüs tür bir bilgisayarcıya götür veya format dene
Muhtemellen toucpad veya şu fareyi koyduğun yer varya ordan dolayı mouse hafif kayıyor eğer bu çözüm olmadısya sensör bozuk olabilir fakat değilse muhtemlen bir virüs tür bir bilgisayarcıya götür veya format dene
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 27 Mayıs 2021 #10 Mouse sensörü bozuk olabilir veya mouse kayıyor olabilir. Ben eski mouse havaya kaldırınca mouse deliriyordu.
Mouse sensörü bozuk olabilir veya mouse kayıyor olabilir. Ben eski mouse havaya kaldırınca mouse deliriyordu.