S ssdacc Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #11 Silinen üye dedi: Biraz pahalı ama mouseni klavyeni al 2-3 hafta para biriktir. O mouse padi al mouse padi aceleye getirmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler daha yaşım 15. Bursluluk paramla alacağım almışken ömürlük olsun istiyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım. ssdacc dedi: Teşekkürler daha yaşım 15.Bursluluk paramla alacağım almışken ömürlük olsun istiyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Genişletmek için tıkla... En ucuz Razer Goliathus SPEED Gaming Mouse Pad Dragon Age II Edition fiyatı sanalmarketim.com’da Bunu önerir misiniz?Razer iyi diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Biraz pahalı ama mouseni klavyeni al 2-3 hafta para biriktir. O mouse padi al mouse padi aceleye getirmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler daha yaşım 15. Bursluluk paramla alacağım almışken ömürlük olsun istiyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım. ssdacc dedi: Teşekkürler daha yaşım 15.Bursluluk paramla alacağım almışken ömürlük olsun istiyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Genişletmek için tıkla... En ucuz Razer Goliathus SPEED Gaming Mouse Pad Dragon Age II Edition fiyatı sanalmarketim.com’da Bunu önerir misiniz?Razer iyi diyorlar.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #12 Paranızın bir kısmı cebinizde kalsın o zaman. G300 aşırı derecede yeterlidir. Çok memnunum. Klavye olarak da G103 ya da G105 güzel. Abartmaya gerek yok diyorum yani.
Paranızın bir kısmı cebinizde kalsın o zaman. G300 aşırı derecede yeterlidir. Çok memnunum. Klavye olarak da G103 ya da G105 güzel. Abartmaya gerek yok diyorum yani.
S ssdacc Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #13 Berke Kan dedi: Paranızın bir kısmı cebinizde kalsın o zaman. G300 aşırı derecede yeterlidir. Çok memnunum. Klavye olarak da G103 ya da G105 güzel. Abartmaya gerek yok diyorum yani. Genişletmek için tıkla... Mouse:g300 Klavye:g103 Düşünüyorum.
Berke Kan dedi: Paranızın bir kısmı cebinizde kalsın o zaman. G300 aşırı derecede yeterlidir. Çok memnunum. Klavye olarak da G103 ya da G105 güzel. Abartmaya gerek yok diyorum yani. Genişletmek için tıkla... Mouse:g300 Klavye:g103 Düşünüyorum.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2014 #14 Oyun ekipmanlarında uzman bir marka olan SteelSeries'in mousepad'lerine bakabilirsin. STEELSERIES QcK+ XLarge Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da (Masa örtüsü niyetine kullanabilirsin ) STEELSERIES QcK medium Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Oyun ekipmanlarında uzman bir marka olan SteelSeries'in mousepad'lerine bakabilirsin. STEELSERIES QcK+ XLarge Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da (Masa örtüsü niyetine kullanabilirsin ) STEELSERIES QcK medium Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da