Mouse, klavye ve kulaklık önerileri

Bütçe?
Aradığınız kriterler?
Klavye hangi switch olsun?
Klavye boyutu ne kadar olsun?
Mouse tutuş şekliniz ne?
Kablolu/kablosuz?
Kulakiçi/kulaküstü kulaklık?

İleride alacağım için bütçe sıkıntı değil
Genel olarak oyun için istiyorum fakat yazılım ile de uğraşacağım
Klavye boyutu standart ya da daha büyük tercih ediyorum
Mouse tutuş şeklim palm
Kablolu kadar hızlı olacaksa kablosuz tercih ederim fakat kablolu da olur sıkıntı yok
Kulaküstü tercihimdir

İleride alacağım için bütçe sıkıntı değil
Şahsen alacağınız zaman konuyu açsanız daha iyi olur. Bugün iyi fiyatlı olan ürün yarın kazık fiyatlı olur ve bugün rakipsiz olan ürün, yarın bir sürü rakibi olur.

Serbest piyasa ekonomisi olacağı için ne olacağı belirsiz. Sadece 1 haftalığına çok iyi bir ürün gelip, gider. Veya bugün söylediğimiz üründen daha iyisi haftaya çıkar ama siz bizim dediğimizi alırsınız ve iyisinden mahrum olursunuz.

Şahsen alacağınız zaman konuyu açsanız daha iyi olur. Bugün iyi fiyatlı olan ürün yarın kazık fiyatlı olur ve bugün rakipsiz olan ürün, yarın bir sürü rakibi olur.

Serbest piyasa ekonomisi olacağı için ne olacağı belirsiz. Sadece 1 haftalığına çok iyi bir ürün gelip, gider. Veya bugün söylediğimiz üründen daha iyisi haftaya çıkar ama siz bizim dediğimizi alırsınız ve iyisinden mahrum olursunuz.
Doğru teşekkür ederim alacagim zaman bir daha sorarım zaten fakat şuan acmamin sebebi faredir klavyedir biraz da olsa karşılaştırma kriteri için bilgi sahibi olmak

Doğru teşekkür ederim alacagim zaman bir daha sorarım zaten fakat şuan acmamin sebebi faredir klavyedir biraz da olsa karşılaştırma kriteri için bilgi sahibi olmak
Daha önce açılmış konulara bakabilirsiniz böyle durumlarda. Tabi aklınızda tam olarak nasıl bir bütçe var ilerisi için bilmiyorum ama şu sıralar çok fazla Temu ürünü tavsiyesi oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı