Mouse klavye vs Controller

Daha fazla  
Merhaba bende. Xbox 9 nesil Controller var Call of Duty Modern Warfare II oynuyorum mouse, klavye oynuyorum. Sniper oynamaya başladım tek atış silahlarda Controller daha iyi diyorlar aim assistten dolayı galiba quick scope, no scope, hard scope, drag scope, trickshot, daha iyi yapılıyor benim. Controller, FPS geçmişim var 6 ay filan oynamıştım tekrardan dönmek istiyorum sizce dönmeliyim mi?

Çok kişisel bir soru, siz neyle daha rahat ediyorsanız onu kullanın derim. İkisini de deneyebilirsiniz, anladığım kadarıyla elinizde imkan mevcut.

Dediğim gibi kişiden kişiye değişir. Aim asist ile nişanı bırak, çek, vur taktiğini yapabilirsin ama bana göre çok zevksiz oluyor. Aim asistle 20 kill alacağıma klavye mouse ile 20 kere ölürüm daha iyi. Ben keyfime göre böyle tercih ediyorum dediğim gibi denemeniz en sağlıklısı olacaktır.

Zaten artık Call of Duty oyunları PC de Controller bağlayıp oynuyoruz niyese iyi ki geldi konsolda 60 FPS yerine PC de daha fazla FPS olunca bütün konsol oyuncuları PC geçti.

Aim asssistin en guclu oldugu fps oyunu belki de su an warzone 2 / mw2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…