Mouse kontrollerini iyileştirmek

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Son zamanlarda canımı sıkan bir konu var. Yakın zamanda başka bir arkadaşımın bilgisayarında oyun oynadım ve mouse kontrollerimin daha iyi olduğunu gördüm. Ya mouse ağırlığından ya da mouse pad yüzünden olduğunu düşünüyorum. Ama mouse olması daha olağan. Kullandığım mouse Logitech hyperion Fury ve oldukça ağır bir mouse. Ve arkadaşımınki de Razer Viper Mini yani oldukça hafif. Sizce bu mosue ağırlığından mı kaynaklı ya da mouse padden mi? (Ve rekabetçi bir shooter oyuncusuna ne önerirsiniz?)

Fare ayarlarından "işaretçi hassasiyetini artır" seçeneğini kapatmayı deneyebilirsiniz.
resim_2021-06-28_211756.png

Öncelikle herkese merhaba. Son zamanlarda canımı sıkan bir konu var. Yakın zamanda başka bir arkadaşımın bilgisayarında oyun oynadım ve mouse kontrollerimin daha iyi olduğunu gördüm. Ya mouse ağırlığından ya da mouse pad yüzünden olduğunu düşünüyorum. Ama mouse olması daha olağan. Kullandığım mouse Logitech hyperion Fury ve oldukça ağır bir mouse. Ve arkadaşımınki de Razer Viper Mini yani oldukça hafif. Sizce bu mosue ağırlığından mı kaynaklı ya da mouse padden mi? (ve rekabetçi bir shooter oyuncusuna ne önerirsiniz?)

Öncelikce selam kanka, Viper Mini bayağı hafif mouse, kullanımı hissiyatı çok iyi, bende eskiden ağır bir mouse kullanıyordum. Şu an hafif bir mouse kullanıyorum ve bayağı fark ettiriyor.
Mouse alacaksanız 150-200 bandında Logitech G203 Prodigy/Lightsync, Corsair Katar Pro öneririm.

Aim konusuna gelecek olursak, kendine bir düzen oluştur, mouse pad yerini klavye tutuşunu mouse tutuşunu, oyun içi hassasiyetini vs. onları hiç değiştirme, hep aynı kalsın. O ayarlara alıştığında farkı hissedersin. Teşekkürler.

Öncelikce selam kanka, Viper Mini bayağı hafif mouse, kullanımı hissiyatı çok iyi, bende eskiden ağır bir mouse kullanıyordum. Şu an hafif bir mouse kullanıyorum ve bayağı fark ettiriyor.
Mouse alacaksanız 150-200 bandında Logitech G203 Prodigy/Lightsync, Corsair Katar Pro öneririm.

Aim konusuna gelecek olursak, kendine bir düzen oluştur, mouse pad yerini klavye tutuşunu mouse tutuşunu, oyun içi hassasiyetini vs. onları hiç değiştirme, hep aynı kalsın. O ayarlara alıştığında farkı hissedersin. Teşekkürler.
Öncelikle zaten DPI ayarlarım falan iyi fakat o hissedilen ağırlık gerçekten de sıkıntı. Önerilerin için çok teşekkürler ve araştıracağım önerilerini. (Az önce Itopya'da ucuzluklar gördüm baya onlara bakıcam)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı