Yüzeyi mat olan bir mouse tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Bunun dışında çok kuvvetli kavramamaya çalışın, yine de çözüm bulamazsanız mecburen beş dakikada bir kağıt havluyla elinizi temizlemeniz gerekecek (medeni bir yöntem).
Malzeme kalitesi çok yüksek bir mouse kullanırsan çok hissedilmiyor ama böyle imkanlar yoksa bol bol elini yıkayıp, mouseu temiz tutacaksın. Elin terlemesini engellemen mümkün değil.
Malzeme kalitesi iyi olan bir mouse satın alarak elinizin terlemesini engelleyebilirsiniz. Ben Logitech G300S kullanırken elim sürekli terliyordu. Bu mouse'ı aldığımdan beri elim hiç terlemedi.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Avucunuzu kapatabilecek mouselerden kaçınmanızi öneririm ben eskiden büyük mouse kullaniyordum ve elim aşırı terliyordu ama G203'e geçtiğinden beridir küçük olduğu için elimi kaplamadigi için eskisi kadar terlemiyor veya mouse kenarları kauçuk olan mouseler var onları da tercih edebilirsiniz terinizi sürekli silmek için.
Malzeme kalitesi iyi olan bir mouse satın alarak elinizin terlemesini engelleyebilirsiniz. Ben Logitech G300s kullanırken elim sürekli terliyordu. Bu fareyi aldığımdan beri elim hiç terlemedi.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben eskiden delikli mouse kullanıyordum elim nadiren terlerdi, şu an daha iyi bir mouse kullanıyorum ama düz siyah mouse, bu yüzden hem elim elim yüzünden de mousem çok terliyor. Kısaca eğer alabilirsen delikli mouse almanı öneririm