Mouse kullanmaktan dolayı bilek ağrısı

293735

Kilopat
Makaleler
15
Mouse kullanmaktan dolayı sağ bileğim ağrıyor, sağ bileğime atel taktım kullanıyorum fareyi sol elimle kullanıyorum sorunum şu:
Sol bileğim de hafiften ağrımaya başladı böyle giderse sol bileğim de iptal olacak, sebebini bulamadın aşırı fazla da kullanmıyorum fareyi neden olabilir?
Masanın yüksekliğinden olabilir mi? 173 boyum var 71 cm masanın yüksekliği var.

1.95 boyum var ellerim çok büyük ve buna karşılık Logitech G 502 aldım bilek ağrısı başladı.
Tekrardan SteelSeries Rival 3 mouse kullanmaya başladım küçük mouse kullanırsan sorun geçer. ve masa boyutu ne kadar senden kısa olursa bilek ağrısı o kadar az olur hatta hiç olmaz.

karpal tünel sendromu olabilir mi ?

Dikey maouse size yardımcı olabilir.Alışması Biraz Zaman Alabilir.

Tahmin ediyorum. Mouse'unuz elinize göre küçük ve bileğiniz boşta kalıyor. Bundan dolayı kullanırken mouse yerine bileğinize baskı yapıyorsunuz. Bunun çözümü elinize uygun bi' mouse almak.

lenovonun çok küçük ofis faresi var, oyun oynarken g102 kullanıyorum. g102 kullanmaktan dolayı sağ bileğim ağrımıştı.
Sanırım sorunu buldum bileğim masaya baskı yapıyor, sandalyenin boyutunu biraz aşağı çektim öyle yapınca bileğim değil kolum masaya baskı yapıyor. Biraz daha büyük hafif mouse almam lazım sanırım, kullandığım mouse 85 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…