Mouse lastikleri için yapıştırıcı tavsiyesi

Faremin kenarlarındaki parmak koymak için olan noktalı yerlerin yapıştırıcısı zayıflamış. Kayıyor ve elim yapış yapış yapıyor. Uzun süre bunu tutacak yapıştırıcı önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG20200604153939.jpg
    IMG20200604153939.jpg
    951,5 KB · Görüntüleme: 83
Unutma çok az dök ve çok beklet bir daha ayrılmaz.
Yok yalnız plastiği sert mi? Yoksa ince mi? Ama normal bir farenin kini bile delemez yalnız çok dökersen hafif plastiği ve slikonu eritir.
Hatta seni mi kırcam evde kullanılmaya fare var onun üstüne döküp atacağım fotosunu da yarın atarım. Beni etiketle unutmayayım yarın.

Son düzenleme:
Unutma çok az dök ve çok beklet bir daha ayrılmaz.
Yok yalnız plastiği sert mi? Yoksa ince mi? Ama normal bir farenin kini bile delemez yalnız çok dökersen hafif plastiği ve slikonu eritir.
Hatta seni mi kırcam evde kullanılmaya fare var onun üstüne döküp atacağım fotosunu da yarın atarım. Beni etiketle unutmayayım yarın.

Noktalı bölge plastik değil galiba. Yumuşak parmak koymak için. Seni nasıl etiketleyeceğim bilmiyorum. Çok teşekkür ederim.

Yumuşak derken? Eğer o elini koyduğun kısımdan bahsediyorsan özellikle orası için denerim onun gibi silikon ya da elastik plastik bulmaya çalışırım.
Ben o yapıştırıcıyı üstüme döktüm pantolunu eritti ve derimi yaktı çok kısa bir sürede. Ama plastiği öyle delip geçemez rahat ol o konuda.
He bu arada pantolon kumaştı ince yani fakat gene tehlikeli göz ile yakın temas bile kurma.
Mouse ne bu arada.

Yumuşak derken? Eğer o elini koyduğun kısımdan bahsediyorsan özellikle orası için denerim onun gibi silikon ya da elastik plastik bulmaya çalışırım.
Ben o yapıştırıcıyı üstüme döktüm pantolunu eritti ve derimi yaktı çok kısa bir sürede. Ama plastiği öyle delip geçemez rahat ol o konuda.
He bu arada pantolon kumaştı ince yani fakat gene tehlikeli göz ile yakın temas bile kurma.
Mouse ne bu arada.

Teşekkürler yardımın için. Kaç tane konu açtım tek sen cevap verdin çok sağ ol. Bu arada evet elimi koyduğum kısım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı