dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #1 Lazer yanmıyor, imleç dönmüyor Windows'ta. Belki Windows kaynaklıdır dedim BIOS'da denedim yine dönmüyordu. Sonra içini açıp baktım LED'in yanmadığını gördüm.
Lazer yanmıyor, imleç dönmüyor Windows'ta. Belki Windows kaynaklıdır dedim BIOS'da denedim yine dönmüyordu. Sonra içini açıp baktım LED'in yanmadığını gördüm.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.186 Çözümler 49 Yer Ankara 18 Haziran 2022 #2 Mouse ya da bağlı olduğu USB portu bozulmuş olabilir mi acaba? Başka bir bilgisayara takıp tekrar mı deneseniz?
Mouse ya da bağlı olduğu USB portu bozulmuş olabilir mi acaba? Başka bir bilgisayara takıp tekrar mı deneseniz?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 18 Haziran 2022 #3 Mouseden kaynaklı olabilir bir deneyin.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #4 Farenin bozuk olduğunu biliyorum başka bilgisayarda zaten denedim yine dönmüyordu zaten sorunun kaynağını yazdım yazımda. Mortis06 dedi: Mouse ya da bağlı olduğu USB portu bozulmuş olabilir mi acaba? Başka bir bilgisayara takıp tekrar mı deneseniz? Genişletmek için tıkla... Lamine Yamal dedi: Mouseden kaynaklı olabilir bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum.
Farenin bozuk olduğunu biliyorum başka bilgisayarda zaten denedim yine dönmüyordu zaten sorunun kaynağını yazdım yazımda. Mortis06 dedi: Mouse ya da bağlı olduğu USB portu bozulmuş olabilir mi acaba? Başka bir bilgisayara takıp tekrar mı deneseniz? Genişletmek için tıkla... Lamine Yamal dedi: Mouseden kaynaklı olabilir bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum.