Gary Coleman
Hectopat
Eyvallah.Hocam şu şekilde yapabilirsin:
- En son da en sağdaki kısımdan eğer basılı tutarak kullanacaksan ilk baştakini, basınca açılsın tekrar basınca kapansın diyorsan 2. sıradakini işaretle.
- Öncelikle en soldaki kısma sağ tıklayıp yeni makro grubu oluşturun ve oluşturduğunuz gruba sağ tıklayıp yeni bir makro oluşturun.
- Sonrasında ortadaki kısmın altından insert event tuşuna basın ve insert after kısmından aşağı left click'i seçin. Sonrasında tekrardan insert event'a basın ve insert after kısmından yukarı left click ekleyin.
- Şimdi orta kısımda sırasıyla yukarı left click ve aşağı left click olması lazım, bunların altındaki 100 ms yazan yere sağ tıkla ve change parameters tuşuna basarak ikisini de 30 ms yap. (Ben sonoyuncuda the bridge oynarken kullanmak için 29 ms yapmıştım yaklaşık 15-16 CPS'e denk geliyor, ms artarsa cps azalır. Ona göre deneyerek bul tam olarak 13 CPS kaç ms oluyor diye.)
Hocam iki değere de 38 ms verince 13 CPS oluyor şimdi denedim, siz de bu şekilde ayarlayabilirsiniz.Eyvallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.