Selam arkadaşlar, şu an Corsair Katar Pro Wireless kullanıyorum ve mouse pad de blichin ışıklı mousepadlarından. Sizce fareyi mi değiştireyim yoksa sade skatezlerini değiştirip spirit of aim mi alayım? Hangisi daha iyi olur?
Öncelik her zaman mouse'da olmalıdır, ben de sprit of aim kullanıyorum. 100 liralık 90x40 noname mouse pad'den geçtim, gerçekten aman aman birşey yok. Mouse'a ayıracağınız para her zaman mouse pad'e ayıracağınız paradan daha iyidir.
Mouseun 96 gram ki bu baya ağır demek oluyor. Değiştirebiliyorsan daha hafif bir mousea geçmen senin için daha iyi olacaktır ama öyle bir bütçen yoksa dümdüz skatez değiştirmek bile hissiyat bakımından çok fazla şey değiştirecektir. Mousepad konusunda spirit of aim öneririm oldukça güzel bir seri + bütçen varsa ESPTiger mousepadlere bakmanı öneririm
Selam arkadaşlar, şu an Corsair Katar Pro Wireless kullanıyorum ve mouse pad de blichin ışıklı mousepadlarından. Sizce fareyi mi değiştireyim yoksa sade skatezlerini değiştirip spirit of aim mi alayım? Hangisi daha iyi olur?