Mouse, mouse pad üzerinde çalışmıyor

burakkirmiizi

Centipat
Daha fazla  
Mouse şu an mouse pad üzerinde çalışmıyor belki tozlu diye çalışmıyor diye düşündüm. Yıkadım yine çalışmadı eskiden çalışıyordu. Mouse pad iyi değil zaten de (30 TL'lik) eskiden çalışıyordu. Şimdi neden çalışmıyor? (Renk siyah.)

Başka mouse pad üzerinde deneme şansın var mı? Bende de AJ099 vardı kendi mouse padim üzerinde çalışmamıştı arkadaşımın mouse padinde çalışmıştı.

Sadece mouse pad de mi çalışmıyor farklı mousepadde deneyin masaüstünde vs

Yıkadıktan sonra mı çalışmamaya başladı?

Başka mouse pad üzerinde deneme şansın var mı? Bende de AJ099 vardı kendi mouse padim üzerinde çalışmamıştı arkadaşımın mouse padinde çalışmıştı.

Başka mousepadim yok masa üzerinde çalışıyor mousepadım dandik bir şey zaten ama önceden çalışıp şimdi çalışmaması garibime geldi.

Sadece mouse pad de mi çalışmıyor farklı mousepadde deneyin masaüstünde vs.

Yıkadıktan sonra mı çalışmamaya başladı?

Yok çalışmıyor diye yıkadım hala çalışmıyor masaüstünde çalışıyor.

Uzun süredir kullanıyorsan yüzeyi yıpranmış olabilir.

Mouse pad kalitesiz demek ki hocam Klasse veya porge modellerinde böyle bir sorun yaşamazsın.

Mouse pad kalitesiz demek ki hocam Klasse veya porge modellerinde böyle bir sorun yaşamazsın.

Sorunu çözdüm hocam mouse pili bitince zayıflamış herhalde yeni pil takınca mouse pad üzerinde çalışmaya başladı. Teşekkür ederim cevap yazdığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…