Mouse, mouse pad üzerinde çalışmıyor

• Konuyu başlatan yakha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 77

yakha

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse ATK Dragonfly A9 Plus ve mousepadim de Klassegear ama masada okuyor mousepadde okumuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1mm de hiç çalışmıyor. Yine mouse masada çalışıyor ama.
1769890523617.png

1769890557980.png

Hocam önce üstteki modu, sonra da alttaki firmware toolsdan diğer firmware sürümlerini yüklemeyi deneyebilirsin.

1769890630332.png

Ben kendim şu anda bu iki sürümü kullanıyorum ve aldığımdan beri sorun yaşamadım.
Receiver firmware de update var ama sorun yaşamadığım sürece update yapıp risk almayı gereksiz görüyorum.

Bunlar biraz alakasız kaçıyor sensör sorunuyla ama bir ihtimal düzeltme şansı var.

Eki Görüntüle 2651613

Eki Görüntüle 2651614

Hocam önce üstteki modu, sonra da alttaki Firmware Tools'dan diğer Firmware sürümlerini yüklemeyi deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 2651616

Ben kendim şu anda bu iki sürümü kullanıyorum ve aldığımdan beri sorun yaşamadım.
Receiver Firmware de Update var ama sorun yaşamadığım sürece Update yapıp risk almayı gereksiz görüyorum.

Bunlar biraz alakasız kaçıyor sensör sorunuyla ama bir ihtimal düzeltme şansı var.

Dediklerinizi yaptım hala takılıyor ama masada yağ gibi akıyor. Çok saçma.

Arkadaşta var o da mousepadi kaldırmış bu yüzden.

Arkadaşta var o da mousepadi kaldırmış bu yüzden.
Mousepad renkleri ne hocam? Ben düz siyah mp de bir de beyaz ağırlıklı ve siyah çizgili bir mp de denedim. İkisinde de sorun olmadı, onun harici kendi üstüm dahil birçok yüzeyde denedim yine bir sıkıntı yaşamadım.

Mouse pad renkleri ne hocam? Ben düz siyah MP de bir de beyaz ağırlıklı ve siyah çizgili bir MP de denedim. İkisinde de sorun olmadı, onun harici kendi üstüm dahil birçok yüzeyde denedim yine bir sıkıntı yaşamadım.

Bende de kendi üstümde falan yatakta full çalışıyor renkle alakası yok MP sevmiyor mouse herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı