Mouse mousepadde hızlı çalışmıyor

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün mouse pad aldım. Sorun videodaki gibi hızlı çevirince dönmüyor. Dun aldığımda da aynıydı. İlk başta sorun çözüldü kendiliğinden. Ne olduğun anlamadım ama bi anda mouse hızlı çevirince dönmeye başladı ve sorun çözüldü. Ama bugün yine bı anda bu şekilde hızlı çevirince dönmemeye başlıyo. Eski mouse pad sorunlu değil ama o mouse pad epey yıprandı. Sorun nedir sizce?

Düzenleme: videoyu nasıl paylaşabilirim? Atamıyorum buraya.

@zıbab ivjj videoyu YouTube'a yükleyip paylaşır mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam mouse pad'in sol tarafını sağ tarafa aldım düzeldi gibi şuan. Ama hep bunu yapmam gerekirse problem biraz çünkü bugün mesela oyunun ortasında oldu. Hemen çevirebilecegim bir durum değil.

Drive veya Youtube liste dışı yoluyla gönderebilirsiniz.
Attım hocam link

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam mouse pad'in sol tarafını sağ tarafa aldım düzeldi gibi şuan. Ama hep bunu yapmam gerekirse problem biraz çünkü bugün mesela oyunun ortasında oldu. Hemen çevirebilecegim bir durum değil.

Attım hocam link

Hocam burda mısınız? Link istediniz attım ama cevap yok.

@zıbab ivjj videoyu YouTube'a yükleyip paylaşır mısınız?
Link attım hocam.

Son düzenleme:

Attım hocam link

Hocam burda mısınız? Link istediniz attım ama cevap yok.

Link attım hocam.

Hangi fareyi kullanıyorsunuz?

Hangi fareyi kullanıyorsunuz?
razer deathadder v2 mini hocam. Sorun mouse da olduğunu sanmıyorum çünkü dediğim gibi eski mouse pad üzerinde çok güzel de dönebiliyorum. Ama eski mouse pad artık çok yıprandı ve üstü pürüzlü. Speed mouse pad olmasına rağmen çok hızlı manevra yapamıyordum. Bu mouse pad dediğim gibi dün sıkıntı yoktu. Şuan aynı dönmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı