En ucuz Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.456,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.519,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçeniz dahilinde bunlar var. Hiç birini tecrübe etmedim, nasıl olduklarını da bilmiyorum. Ama ben hep Logitech kullandım ve şimdiye kadar da pişman olmadım. Tavsiye ederim.
Bütçe hem fare hem gamepad için yetmediğinden her 2 ürünün de kötüsünü almak yerine sadece iyi bir mouse almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü gamepad önerisi isteseniz size 9. nesil Xbox series gamepad önereceğim, onun da şu an en ucuz fiyatı 2,100 TL civarında. Gamepadi daha sonra alın derim.
Amazon.com.tr