Mouse mu Gamepad mi?

updatee

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda fare olarak Corsair Katar Pro'ya sahibim seneler önce 150TL'ye almıştım, şuan yetersiz gelmiyor değil ama kablosuz bir fare istiyorum, düşündüğüm model ise Razer Deathadder V2 X HyperSpeed 1250TL.

Ama aynı zaman da gamepade ihtiyacım var, şu anda çakma 50TL'lik bir gamepadim var, kullanma amacım da yatarak FC24 veya hikayeli oyunlar oynamak onun içinde
8bitDo Ultimate C Wireless düşünüyorum o ise 1100TL Banggood'dan alacağım.

"Senin ne isteyeceğini hangisinin daha lazım olacağını bilemeyiz." gibi yorumlar yapmayın, siz olsanız ne yaparsınız sadece yorumları merak ediyorum.

Hikayeli oyun oynayan biriyseniz, yatarak oyun oynamayı seviyorsanız gamepad. Online ve shooter oyunlar oynuyorsanız, hard try iseniz mouse.

Mousen idare ediyorsa gamepad alabilirsin bence.

Bütçeniz dahilinde bunlar var. Hiç birini tecrübe etmedim, nasıl olduklarını da bilmiyorum. Ama ben hep Logitech kullandım ve şimdiye kadar da pişman olmadım. Tavsiye ederim.

Bütçe hem fare hem gamepad için yetmediğinden her 2 ürünün de kötüsünü almak yerine sadece iyi bir mouse almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü gamepad önerisi isteseniz size 9. nesil Xbox Series gamepad önereceğim, onun da şu an en ucuz fiyatı 2,100 TL civarında. Gamepadi daha sonra alın derim.

Amazon.com.tr

Ben de Logitech kullandım sizin aksinize pişman oldum ve attığınız Orochi ve G335 modellerinden Logitech olanı test ettim elime küçük geliyor Orochi'de hemen hemen öyle olacaktır, Corsair Katar Pro'nun kablolu versiyonu zaten elimde kablosuzunu almanın bir mantığı yok.

Malum 2024 yılına girişeceğiz, zamlar da zamlar ve bir buçuk iki ay içeresinde de zaten bütçe genişletme şansım yok o yüzden şu anki tercihim bu gamepad oldu, önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…