Selam, elimde şu an 2 tane berbat modelden olan Rampage bilmem ne jazzy mouse ile kötü bir Rampage gamepad var. Rekabetçi oynamadığımdan mouse almak bana pek mantıklı gelmiyor, sizce ne almalıyım?
Keyifr bağlı 2 sininde kendisine karşı rahatlıkları var mouse alırsanız oyunu rahat oynarsınız gamepad alırsanız yatarak oynarsınız ama zor oynarsınız oyunu.
Keyifr bağlı 2 sininde kendisine karşı rahatlıkları var mouse alırsanız oyunu rahat oynarsınız gamepad alırsanız yatarak oynarsınız ama zor oynarsınız oyunu.
Selam, elimde şu an 2 tane berbat modelden olan Rampage bilmem ne jazzy mouse ile kötü bir Rampage gamepad var. Rekabetçi oynamadığımdan mouse almak bana pek mantıklı gelmiyor, sizce ne almalıyım?
Kardeşim asasin's Creed serisini oynayacaksan(ki gamepad ile oynamanı öneririm)net bir şekilde gamepad al, ama silahı alıp vurmalı hızlı oyunlarda gamepad çöp, ben olsam gamepad alıp, kırtasiyelerde bile satılan dandik ışıklı mouselerden alırdım, şu anda bile o mouse yi kullanıyorum mükemmel rahatım, canın Valorant istediğinde kalitesiz mouse tak oyna, kaliteliden pek bir farkı yok.