oguzkagan0 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #41 Veya bu https://www.hepsiburada.com/bloody-...e-p-HBCV00000IN6FY?url_src=and-product-detail
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 28 Ağustos 2023 #42 neXusTS dedi: Performax xotran incelemesi videosunda görüştüm driveri vardı tuş ataması DPI ayarı vs vardı ayrıca sensörüde kaliteliydi. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum guzel mouse, benim kastettigim markasi Performax, model xotran
neXusTS dedi: Performax xotran incelemesi videosunda görüştüm driveri vardı tuş ataması DPI ayarı vs vardı ayrıca sensörüde kaliteliydi. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum guzel mouse, benim kastettigim markasi Performax, model xotran
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #43 Hagu dedi: Kullanıyorum guzel mouse, benim kastettigim markasi Performax, model xotran Genişletmek için tıkla... Nadir marka olduğum için model ismini yazdım direkt Marka ismi gelmedi aklıma
Hagu dedi: Kullanıyorum guzel mouse, benim kastettigim markasi Performax, model xotran Genişletmek için tıkla... Nadir marka olduğum için model ismini yazdım direkt Marka ismi gelmedi aklıma