Mouse önerisi

Logitech ürünleri asla bozulmuyor gibi bir şey bende 10 - 20 senelik mouse var hala çalışıyor. Oyuncu deneyimi açısından bir şey söyleyemem.

DeathAdder Essential'ın sensörünün giriş seviye bir sensör olduğunu duymuştum. Normal kullanıcı için aman aman bir sorun değil bence. Bir de scroll jumping sorunu varmış. Gördüğüm 5 kişiden 3'ü bundan şikayetçi. Bana kalırsa bu sorun sensöründen daha beter. Bütçeniz ne kadar ve söyleyeceğim mouse ne derece kaliteli bilmiyorum ama şu sıralar benim gözüm Razer Cobraya takılıyor. Çoğunlukla 55 gramlık hafifliğinden ötürü. Ama o bütçede çok daha iyileri vardır kesin.

Bende legion m300s kullanıyorum. çok uzun bi süre olmadı alalı ama hissiyatı güzel ve şık duruyor tavsiye ederim

Kesinlikle Ajazz A3060 öneriyorum, ama mutlaka pembe ve kedili olanını alın. Uzun süredir kullanıyorum ve beni hiç yarı yolda bırakmadı. Eğer kendinizden nefret ediyorsanız yeşilini almak gibi hatalar da yapabilirsiniz tabi. Sonuçta sermayeyi kediye yüklüyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…