5 yıldır Corsair Harpoon kablolu mouse kullanıyorum fakat deformelerden dolayı yeni mouse arayışındayım. Bir ara 2-3 farklı mouse denedim fakat çok alışamadım moba ve hikayeleri oyunlar oynuyorum ama kötü performans sergiliyorum denediğim farelerde, bundan dolayı aşağıya Corsair Harpoon'un detaylarını yazıcam buna uygun mouse önerisi alabilirim bütçe sorunum yok.
Uzunluk 11.15 CM genişlik 6.83 CM yükseklik 4.04 CM ağırlık 85 Gram.
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!