Mouse önerisi

Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Rival 3 Wireless kullanıyorum ancak PC'yi açtığımda cihazı da kapatıp açmak gerekiyor. Uğraşmak istemiyorum. Uygun fiyatlı ve F/P ne önerirsiniz? Binlerce liraya uçmadan.

Rival 3 elime tam oturuyor ve oyunlarda daha rahat ediyorum. Yapı olarak benzemesi önemli.

Scroll koparmalı "çelikseriler", çift basmalı "çelikseriler", boş ver kanka "çelikseriler".

Kimse kusura bakmasın, çevre biriminde A4Tech ve Logitech'in tırnağını geçebilecek 1 marka yok, tırnağının kirini de Trust geçiyor.

Sırasıyla Logi>A4>Trust>Kalan Markalar VS.

G300S 5 ayda çizilme yaşıyor umursamıyorsan al ya da G102 al torunlara kalsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries ve benq zowie bu alemin baronlarıdır.

Bütçe söylersen yardımcı olurum hocam.

G300S 2 yıldır kullanıyorum hiç çizilmesi yok fakat arkadaşın makro kullanmıyorsa g300s alması mantıksız.

Şu markaya göre sıralama yapanları anlamıyorum, asla da anlayamayacağım sanırım. Her markanın iyi ya da kötü ürünleri vardır ve belli bütçelerde birbirlerinden daha iyi olabilirler. Önerilen G300S ve G102 tam bir facia, kaç yıllık fareler asla önermem. Bütçe netleşirse bir şeyler önerilebilir fakat kablolu istiyorsanız HyperX Pulsefire Haste, kablosuz bir öneri isterseniz de Darmoshark M3S ya da Darmoshark M3 4K öneririm. Bu önerdiğim kablosuz farelerin malzeme kalitesi pek iyi değildir fakat PAW 3395 kullanıyorlar ve switchleri de fena denmeyecek seviyede. Bütçe biraz daha artarsa hem malzeme kalitesi fena olmayan hem de performansı iyi fareler önerilebilir.

Yapı olarak benzemesi önemliyse SteelSeries Prime FPS alabilirsiniz. Wireless değil. Sadece ön kısmı biraz daha ovale yamuğa yakın.

G300s kullanmış biri olarak söylüyorum, makro tuşlarını aktif kullanan birisi değilseniz gereksiz bir mouse ve küçük bir mouse. Sol taraftaki deri kısmı çok çabuk aşınıyor. Ve yılların fareyi. Şu an 700 TL bandında bir mouse ve değmeyecek fiyatta.

Prime FPS pek beğenmedim. Pulsefire fiyatı iyi ancak delikli istemiyorum. Diğer kablosuzlar güzel duruyor ancak fiyatları yüksek. Kablosuz olması şart değil. Espor oyuncusu değilim akşamları 1-2 saat COD oynuyorum yalnızca. Çok iyi sensöre ihtiyacım yok yani. Rival 3 almamı tavsiye eder misiniz kablolu olarak?

M3 4K önermektense, M3S öneririm bütçe oralarda ise. Onun dışında bütçe belirli ise daha güzel öneriler çıkar.

Hocam 300-400 TL olsa da değmeyecek bir mouse. Switchleri zaten direkt kronik, çift tıklama, basılı kalma ne ararsan var. Sensörü desek Avago A3055 adlı bir sensör kullanıyor kaç IPS olduğu bilgisine bile ulaşamadım ama muhtemelen PMW 3325'den bile daha kötü bir performansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…