Mouse önerisi

NeRVouSSMaN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı >> Gigabyte RX 9070 Gaming OC
İşlemci >> AMD Ryzen 7 5800X
Ram >> Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz CL16 (4x8)
Anakart >> MSI B550-A Pro
PSU >> BitFenix Formula 650W 80Plus Gold
Kasa >> MSI Mag Forge 320R Airflow
Sıvı Soğutma >> Cougar Poseidon Elite 240
Monitör >> KTC H27t22c
SSD >> Kingston NV2 (1 TB)
Klavye >> Furycube K99 Pro
Mouse >> Darmoshark M3 Pro
Meslek
Çaykur [ Asistan Elektrik - Elektronik Mühendisi ]
Palm tipi tutuşa uygun F/P mouse arıyorum. Eski kullandığım mouse Razer Basilisk V2 gayet elime uygun, uzun süre kullandım. Buna benzer olursa sevinirim.

Palm tipi tutuşa uygun F/P mouse arıyorum. Eski kullandığım mouse Razer Basilisk V2 gayet elime uygun, uzun süre kullandım. Buna benzer olursa sevinirim.

MCHOSE A5 Ultra indirim ile 1500 falan oluyor ama rose red rengi var sadece beğenir misin bilmem, ben aldım hoşuma gitti.

Palm tutuşa uygun mu ?

Hangisini alayım biri 4000Hz Dongle ile geliyor diğeri 1000Hz Dongle (monitör 144 Hz)

Hangisini alayım biri 4000Hz Dongle ile geliyor diğeri 1000Hz Dongle (monitör 144 Hz)
Max olan donanım olarak daha iyi.

Max olan donanım olarak daha iyi.

Mouse donanımından pek anlamıyorum öyle diyorsanız size güveniyorum teşekkür ederim.

@Silinen üye @ubiiyy @egemebb Darmoshark M3 Pro Max aldım mouse muazzam iyi ve tüyden hafif ilk izlenimlerim harika aşırı mutluyum hepinize verdiğiniz bu fikir için çok çok teşekkür ederim. <3

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı