Mouse önerisi

Bütçe
999

Navius

Megapat
Daha fazla  
Beyaz ekipman diziyorum beyaz mouse arıyorum rekabetçi pek oynamıyorum ama şu an oynadıgım fare işimi görüyor zamanında BİM'den almıstım. SteelSeries Rival 3 aynı performansta veya bir tık iyileri olabilir.

Tutuşunuz nedir? Eğer claw tutuyorsanız az daha çıkıp bunu almanızı öneririm

Baktım benım tutuş PALM diyor.

Baktım benım tutuş PALM diyor.

Bu bütçeye beyaz palm biraz zor hocam eğer beyaz olması zorunlu değilse
Beyaz zorunlu ise 1500 civarı gözden çıkarılmalı gibi

Hocam bütçeyi çok aşmak istemezseniz size bunu önerebilirim. Uygun fiyatına rağmen yazılımı da olan kablosuz 1000HZ ve hafif bir fare. 10.000 DPI ama rekabetçilerde dahi sizi üzmüyor. Hem delikli hem de düz beyaz kapak değiştirilebiliyor. Kardeşim ve kuzenim de öyle çok rekabetçi değil gündelik oyun ve kullanım için aldırdım. Çok memnun kaldılar.

Kabloluda kullanılabilir mu?

Masaüstünde kullanacağım kablosuz ihtiyacım yok

Kabloluda kullanılabilir mu?

Masaüstünde kullanacağım kablosuz ihtiyacım yok
Evet 3 modlu. Kablolu, 2.4ghz kablosuz alıcılı ve Bluetooth olarak kullanabilirsiniz. RGB'si ve görüntüsü cidden tatmin ediyor. Malzeme kalitesi de fena değil tıklama sesi ve hissiyatı da. Deneyimlemesem şahsen burun kıvırırdım pahalı fareler kullanan biri olarak ama arkadaşım pahalı faresi eskimesin diye aldı, bazen bununla bile oynadığını ve sorun yaşamadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…