Beyaz ekipman diziyorum beyaz mouse arıyorum rekabetçi pek oynamıyorum ama şu an oynadıgım fare işimi görüyor zamanında BİM'den almıstım. SteelSeries Rival 3 aynı performansta veya bir tık iyileri olabilir.
Beyaz ekipman diziyorum beyaz mouse arıyorum rekabetçi pek oynamıyorum ama şu an oynadıgım fare işimi görüyor zamanında BİM'den almıstım. SteelSeries Rival 3 aynı performansta veya bir tık iyileri olabilir.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
En ucuz SteelSeries Prime Plus Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Plus Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 597,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Beyaz zorunlu ise 1500 civarı gözden çıkarılmalı gibi
Hocam bütçeyi çok aşmak istemezseniz size bunu önerebilirim. Uygun fiyatına rağmen yazılımı da olan kablosuz 1000HZ ve hafif bir fare. 10.000 DPI ama rekabetçilerde dahi sizi üzmüyor. Hem delikli hem de düz beyaz kapak değiştirilebiliyor. Kardeşim ve kuzenim de öyle çok rekabetçi değil gündelik oyun ve kullanım için aldırdım. Çok memnun kaldılar.
Hocam bütçeyi çok aşmak istemezseniz size bunu önerebilirim. Uygun fiyatına rağmen yazılımı da olan kablosuz 1000Hz ve hafif bir fare. 10.000 DPI ama rekabetçilerde dahi sizi üzmüyor. Hem delikli hem de düz beyaz kapak değiştirilebiliyor. Kardeşim ve kuzenim de öyle çok rekabetçi değil gündelik oyun ve kullanım için aldırdım. Çok memnun kaldılar.
Kablolu da kullanılıyor. Bütçeniz çıkıyorsa aula alın kablolu bildiğim tek beyaz mouse Glorious Model O ama oda SS Prime, Aula SC680, Fantech Helios GO gibi farelerin gerisinde.
Evet 3 modlu. Kablolu, 2.4ghz kablosuz alıcılı ve Bluetooth olarak kullanabilirsiniz. RGB'si ve görüntüsü cidden tatmin ediyor. Malzeme kalitesi de fena değil tıklama sesi ve hissiyatı da. Deneyimlemesem şahsen burun kıvırırdım pahalı fareler kullanan biri olarak ama arkadaşım pahalı faresi eskimesin diye aldı, bazen bununla bile oynadığını ve sorun yaşamadığını söyledi.