Mouse önerisi

HEXON1

Kilopat
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
Merhaba öncelikle şu anda HyperX Haste kablolu kullanıyorum çok uzun süredir. Artık kablosuza geçmek istiyorum. Claw hibrit gibi bir tutuşum var ve çok büyük mouselerden hoşlanmıyorum. Bütçem 3500e kadar çıkabilir. Aklımda model o Wireless, Razer Orochi v2, Logitech G305 kablosuz var. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Çok fazla oyun oynamıyorum. Ama mesela canım CS çekti veya Apex oynamak istedi veya CoD oynamak istedi diyelim ki o zaman performans olarak rahatlık olarak rahat etmek isterim tabii ki de.

Uyku sersemi okuyamamışım. Bütçe dahilinde benzer şekilde çok bir ürün bulamadım. Bu boyutlar rahatsız eder mi?

Eki Görüntüle 2664397

Aslında bütçe sıkıntım yok ama dediğim gibi özellikle bu aralar hiç oyun oynanıyorum. Gereksiz fazla para vermek istemiyorum. Benim belirttiğim modellee hakkında ne düşünüyorsunuz hocam. Sadece aşırı büyük ve ergo mouse istemiyorum.

Alınmaz hocam onlar. Bu attığım Viper V3 Pro klonu. Yukarıda da Haste ile boyut karşılaştırmasını atmıştım. Müsait olduğunda herhangi bir teknoloji mağazasına gidip Viper V3 Pro dene istersen, eline uyarsa alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…