Merhaba öncelikle şu anda HyperX Haste kablolu kullanıyorum çok uzun süredir. Artık kablosuza geçmek istiyorum. Claw hibrit gibi bir tutuşum var ve çok büyük mouselerden hoşlanmıyorum. Bütçem 3500e kadar çıkabilir. Aklımda model o Wireless, Razer Orochi v2, Logitech G305 kablosuz var. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Çok fazla oyun oynamıyorum. Ama mesela canım CS çekti veya Apex oynamak istedi veya CoD oynamak istedi diyelim ki o zaman performans olarak rahatlık olarak rahat etmek isterim tabii ki de.
Aslında bütçe sıkıntım yok ama dediğim gibi özellikle bu aralar hiç oyun oynanıyorum. Gereksiz fazla para vermek istemiyorum. Benim belirttiğim modellee hakkında ne düşünüyorsunuz hocam. Sadece aşırı büyük ve ergo mouse istemiyorum.
Aslında bütçe sıkıntım yok ama dediğim gibi özellikle bu aralar hiç oyun oynanıyorum. Gereksiz fazla para vermek istemiyorum. Benim belirttiğim modellee hakkında ne düşünüyorsunuz hocam. Sadece aşırı büyük ve ergo mouse istemiyorum.
Alınmaz hocam onlar. Bu attığım Viper V3 Pro klonu. Yukarıda da Haste ile boyut karşılaştırmasını atmıştım. Müsait olduğunda herhangi bir teknoloji mağazasına gidip Viper V3 Pro dene istersen, eline uyarsa alırsın.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...