Mouse Önerisi

Daha fazla  
Rival 300S+Mouse Pad hepsiburada.com'da 200 TL. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle denemeden almamaya çalış. EC2-A kullanıyorum, elime tam oturmasına rağmen küçük mouse kullanmaya alıştığın için rahat edemiyorum. 2 senedir de alışamadım.. Denemek önemli.

Kesinlikle denemeden almamaya çalış. EC2-A kullanıyorum, elime tam oturmasına rağmen küçük mouse kullanmaya alıştığın için rahat edemiyorum. 2 senedir de alışamadım.. Denemek önemli.
Aynı şekilde Rival 110 aldım. Denemiştim, fakat elime küçük geliyor. Deneyebildiğin kadar dene.

Alta bıraktığım iki ürünü de incele. Ben 1 yıldır G102 kullanıyorum. Sensörü çok kaliteli. RGB aydınlatması güzel. Sol yan ileri geri tuşuna yazılım üzerinden makro atayabiliyorsun. 1 yıldır hiç bir problem yaşamadan kullanmaktayım. Bilgin olsun.

G402’nin 300₺ edeceğini düşünmüyorum. 300S modelini de pek beğenmedim. Tam bütçe 200₺ mi?
Evet bütçe aşağı yukarı bu civarlarda. 165 TL'ye Kingston HyperX Pulsefire Core almayı düşünüyorum aslında. Sizce o nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…