Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Aralık 2020 #1 Birkaç dakika önce çalışıyordu şimdi çalışmamaya başladı yardım edebilir misiniz bilen varsa? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Çözüm Kaanolovski 4 Aralık 2020 Arkadaşlar mouse USB çıkartıp bir şeyler yapıp geri taktım ve düzeldi Uğraşlarınız için teşekkür ederim fakat şu anlık düzeldi gibi. TeknoHe dedi: Tekerleğe biraz bastırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeldi sağ olun gerek kalmadı.
Arkadaşlar mouse USB çıkartıp bir şeyler yapıp geri taktım ve düzeldi Uğraşlarınız için teşekkür ederim fakat şu anlık düzeldi gibi. TeknoHe dedi: Tekerleğe biraz bastırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeldi sağ olun gerek kalmadı.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #2 İçini açabilme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
gungorrosman Picopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #3 Kaanolovski dedi: Birkaç dakika önce çalışıyordu şimdi çalışmamaya başladı yardım edebilir misiniz bilen varsa? Genişletmek için tıkla... Mouse modelin nedir? Ve ne kadar süredir kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Birkaç dakika önce çalışıyordu şimdi çalışmamaya başladı yardım edebilir misiniz bilen varsa? Genişletmek için tıkla... Mouse modelin nedir? Ve ne kadar süredir kullanıyorsun?
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #4 Boşamı dönüyor teker? Artı 0 Eksi
KS KS Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Aralık 2020 #5 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Boşamı dönüyor teker? Genişletmek için tıkla... Evet. gungorrosman dedi: Mouse modelin nedir? Ve ne kadar süredir kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... SS Rival 710. Yaklaşık 6 aydır. Artı 0 Eksi
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Boşamı dönüyor teker? Genişletmek için tıkla... Evet. gungorrosman dedi: Mouse modelin nedir? Ve ne kadar süredir kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... SS Rival 710. Yaklaşık 6 aydır.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Tekerleği tutan ince bir çubuk var büyük ihtimalle kırıldı o. Artı 0 Eksi
QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 4 Aralık 2020 #7 Yeni mouse al. Artı -7 Eksi
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Aralık 2020 #8 Orta teker bozulmaya çok müsait bir parça. Özellikle Rampage gibi markalarda sık rastlanılan bir olay. Artı 0 Eksi
Orta teker bozulmaya çok müsait bir parça. Özellikle Rampage gibi markalarda sık rastlanılan bir olay.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #9 Kaanolovski dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yeni mouse h.o. Benimde ucuz everest oyuncu mouse , böyle ebediyete uğurlandı.Yanlış demiyorum, eğer çözerseniz içini açın , o tekerleği bi itin yerine tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yeni mouse h.o. Benimde ucuz everest oyuncu mouse , böyle ebediyete uğurlandı.Yanlış demiyorum, eğer çözerseniz içini açın , o tekerleği bi itin yerine tekrar deneyin.
KS KS Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Aralık 2020 #10 GNU or NOT dedi: Tekerleği tutan ince bir çubuk var büyük ihtimalle kırıldı o. Genişletmek için tıkla... Kanki bazen çalışıyor ama yarım yamalak. Artı 0 Eksi
GNU or NOT dedi: Tekerleği tutan ince bir çubuk var büyük ihtimalle kırıldı o. Genişletmek için tıkla... Kanki bazen çalışıyor ama yarım yamalak.