W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 24 Temmuz 2023 #11 Juppiter dedi: O nasıl bir müdahale yöntemi? Bir de tam kurumaya bırakmadan tekrar mı çalıştırdınız? Genişletmek için tıkla... Çok sinirlendim sonra bişey olmaz dedim Bu arada elektriğe bağlıyken döktüm suyu Witches dedi: Çok sinirlendim sonra bir şey olmaz dedim bu arada elektriğe bağlıyken döktüm suyu. Genişletmek için tıkla... Şu an hayatta olmam mucize mi?
Juppiter dedi: O nasıl bir müdahale yöntemi? Bir de tam kurumaya bırakmadan tekrar mı çalıştırdınız? Genişletmek için tıkla... Çok sinirlendim sonra bişey olmaz dedim Bu arada elektriğe bağlıyken döktüm suyu Witches dedi: Çok sinirlendim sonra bir şey olmaz dedim bu arada elektriğe bağlıyken döktüm suyu. Genişletmek için tıkla... Şu an hayatta olmam mucize mi?
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #12 Witches dedi: Çok sinirlendim sonra bişey olmaz dedim Bu arada elektriğe bağlıyken döktüm suyu Genişletmek için tıkla... Kapatın, iyice kurumaya bırakın mouse'u. Bu şekilde çalıştırmaya devam ederseniz oksitlenmeme ihtimali yok.
Witches dedi: Çok sinirlendim sonra bişey olmaz dedim Bu arada elektriğe bağlıyken döktüm suyu Genişletmek için tıkla... Kapatın, iyice kurumaya bırakın mouse'u. Bu şekilde çalıştırmaya devam ederseniz oksitlenmeme ihtimali yok.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 24 Temmuz 2023 #13 Juppiter dedi: Kapatın, iyice kurumaya bırakın mouse'u. Bu şekilde çalıştırmaya devam ederseniz oksitlenmeme ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Patlayabilir mi?
Juppiter dedi: Kapatın, iyice kurumaya bırakın mouse'u. Bu şekilde çalıştırmaya devam ederseniz oksitlenmeme ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Patlayabilir mi?
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #14 Witches dedi: Patlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... İçinde batarya olmadığı sürece bilgisayara ait herhangi bir çevresel birim patlamaz.
Witches dedi: Patlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... İçinde batarya olmadığı sürece bilgisayara ait herhangi bir çevresel birim patlamaz.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 24 Temmuz 2023 #15 Tamamen kuruduğunu nereden anlarım? Bir de 15dk falan kullandım böyle bir şey olur mu? @Juppiter
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #16 Witches dedi: Tamamen kuruduğunu nereden anlarım? Bir de 15dk falan kullandım böyle bir şey olur mu? @Juppiter Genişletmek için tıkla... Olduysa da çoktan olmuştur zaten, ona yapacağınız bir şey yok. Açıp anlayamayacağınıza göre ters çevirip 1 gün bırakın.
Witches dedi: Tamamen kuruduğunu nereden anlarım? Bir de 15dk falan kullandım böyle bir şey olur mu? @Juppiter Genişletmek için tıkla... Olduysa da çoktan olmuştur zaten, ona yapacağınız bir şey yok. Açıp anlayamayacağınıza göre ters çevirip 1 gün bırakın.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 24 Temmuz 2023 #17 1 saat daha bekleyip açsam sorun yaşar mıyım?