Çözüldü Mouse oynatınca GPU kullanımı artıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

34lucifer28

Hectopat
Merhaba, masaüstünde mouse hareket ettirince veya Tab tuşuyla masaüstü ikonlarında gezince GPU kullanımı artıyor. Bu durum normal mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 240
Çözüm
Her fare hareketinde bile grafikler değişiyor, gayet normal. Bazen animasyon ekran kartına çok yük olmaz, yüzdeyi oynatmaz belki ama animasyon olan bir bar üzerine getirirseniz, %1-2 arası oynar mesela. Frekans olayına da takılmayın, ihtiyaca göre rölantiden çıkar o. Pik yapması sorun değildir. Size tüketim avantajı sağlamak için yük yokken frekans düşer sadece.
Her fare hareketinde bile grafikler değişiyor, gayet normal. Bazen animasyon ekran kartına çok yük olmaz, yüzdeyi oynatmaz belki ama animasyon olan bir bar üzerine getirirseniz, %1-2 arası oynar mesela. Frekans olayına da takılmayın, ihtiyaca göre rölantiden çıkar o. Pik yapması sorun değildir. Size tüketim avantajı sağlamak için yük yokken frekans düşer sadece.

Çözüm
Doların etkileri insanları paranoyaklığa sürüklüyor. X ülkesinde gayet uygun fiyata satılan elektronik ürünler ülkemizdeki sistem nedeniyle pahalıya satılınca satın aldığımız ürüne gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. Acaba ne oldu, acaba bozuk mu, acaba bir şey mi oldu diye kafayı yemek üzereyiz. Ben sizi eleştirmiyorum bu sorunları hepimiz yaşıyoruz.

Doların etkileri insanları paranoyaklığa sürüklüyor. X ülkesinde gayet uygun fiyata satılan elektronik ürünler ülkemizdeki sistem nedeniyle pahalıya satılınca satın aldığımız ürüne gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. Acaba ne oldu, acaba bozuk mu, acaba bir şey mi oldu diye kafayı yemek üzereyiz. Ben sizi eleştirmiyorum bu sorunları hepimiz yaşıyoruz.
Ben arada bir ses geliyor mu diye kasayı dinliyorum mesela, kafayı yedik iyice.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı