Mouse pad aim için ne kadar önemli?

Realics

Picopat
Daha fazla  
Merhaba sadece 2 oyun oynuyorum CS2 ve Valorant. İkisinde de rankım yüksek durumda.
Şöyle bir sorum olacaktı.
Attack Shark X3 Pro mouse kullanıyoruum. Bununla beraber herhangi bir internet cafeden aldığım, masanın hepsini kaplayan normal bir mousepadim var.
Ve oyunu bu şekilde oynuyorum.
Ancak internette bazı mousepadler Wraith Spirit of Aim mouse pad gibi mousepadler 1500 liradan başlıyor. Bunların herhangi bir önemi daha doğrusu mousepadin aim yönünde bir artısı var mı yoksa sadece hissiyat mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mouse kabiliyetinizi düzeltir diyeyim.

Kullanışına bağlı ama orta seviye bir mouse pad her türlü iş görür. Speed'ler zaten bana göre değil hybrid veya Control daha iyi mesela benim için. CS2 gibi bir oyunda mouse un hızlı kaymasından çok fareyi istediğin gibi kontrol edebilmene odaklanman lazım. SteelSeries QCK iş görür rahatlıkla.

Evdeki mousepadin üstüne bu mousepadi koyup öyle oynasam bir sorun çıkmaz değil mi çok saçma bir soru oldu sonuçta tabanla işim yok ama gene de sorayım.

Benim tabanda mouse pad var zaten gördüğüm gibi. Onun üzerine koyarak kullanıyorum. Sorun olmaz yani.

Tavsiyen üzerine şans eseri bulunduğum bölgede sarı siteden hiç kullanılmamış 600 liraya aldım faturasıyla beraber çok iyi bir şeye benziyor iş çıkışı eve gidip deneyeceğim teşekkür ederim.

Güle güle kullanın hocam. Mousepad normalde firma tarafından yuvarlanarak naylon bir ambalajda gönderiliyor. Bazen ağır bir şeyin altında kalırsa katlanma yeri çok az da olsa hissedilebiliyor. Ben fare ile hissetmiyorum ama mesela ıslak mendille silerken avuç içimle azcık hissedebiliyorum. Yani bu kırım çok fazla olmadığı sürece sorun olmaz. Firma zaten maden böyle güzel ürününüz var keşke karton kutuda gönderseniz de kargoda ezilmesi şeklinde eleştirilere maruz kalıyor. Taban ayrıca biraz yumuşak ve bilek vs ağrıtmıyor ama zeminin kumaş özelliği gereği ani fare kaydırmalarında bileğinizi ve teninizi fazla mousepad'e sürtmeyin. Biraz can acıtabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…