Mouse pad alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Şu an mouse pad kullanmıyorum. Fakat mouse yenilemeyi düşünüyorum. Yanında mouse pad alınır mı? Mousepadin avantajları nelerdir?

Daha rahat olursun. Cok kisitli bir butcen yoksa almamanin mantikli yani yok.

Daha iyi fare kontrolu saglar, fare daha iyi hareket eder. Mouepad sart bence.

Oyunda daha rahat hissedersin+Mouse'un altı aşınmaz. Ben mousepad kullanmıyorum ama alışkanlığım yok böyle daha rahat hissediyorum

Şu an mouse pad kullanmıyorum. Fakat mouse yenilemeyi düşünüyorum. Yanında mouse pad alınır mı? Mousepadin avantajları nelerdir?
Hocam oyun oynuyorsanız lazım, daha rahat kaydırır daha rahat aim ve ya daha doğru yerlere click atmanızı sağlarsınız.
Ama illa ki zorunlu diyede bir şey yok mousepadsiz de oynarsınız.

Mouse pad şart mı değil ama fare daha hızlı ve oyunda direk donersin masada bazen çiziliyor.

Almanı tavsiye ederim. Farenin altı çizilmeden kalmış olur ayrıca masa boy bir ürün alınacaksa güzel baskılı olanları var ayrı bir hava katıyorlar odaya.

Söyledikleri hoşunuza gitmedi diye kimseye hakaret etmemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…